[quote="did"]
Не го знам какъв е този тест, но имай предвид, че с така наречените "общи" IQ-тестове само може да се оцени в коя група по скалата олигофрен-гений попадаш. За точното определяне на IQ си има различни тестове за всеки поддиапазон на тая скала, като за хората, гонещи 150 и нагоре, тестовете са доста по-различни и там 95% рядко се получават
Щом на общ тест си получил 148, може да се пробваш с искински тест. Правят ги в Менса някъдеси. Не че е много смислено де, ама ако наистина искаш да си знаеш номерчето, това е начина. Тестове в интернет не стават. Те само ще те убедят, че не си олигофрен, но това ти си го знаеш

а пък другите едва ли ще ти повярват
Освен това при тия тестове (както и в други области) бързото свършване не се препоръчва, не носи никакви дивиденти.
[/quote]
А, на мен това ми е ясно, не ми се занимаваше повече да мисля. Объркал съм 5 въпроса, 2-3 ги знам кои са (защото налучках, наистина мислих по тях по 1-2 минути и не можах да ги измисля), а другите не знам как съм объркал. Знам и че е безсмислено по принцип тестването за интелигентност, но 22 минути от живота си мога да отделя за някакви въпросчета.

В смисъл, това че съм отговорил на 95% от въпросите не ме грее много.
Имаше един сайт:
http://www.highiqsociety.org/
Където преди имаше 5 теста. Един за време, един не-знам си какъв. Последният беше най-труден. 40 въпроса, които бяха толкова сложни, че ние няколко човека отговорихме на 1. За другите просто нямахме идеи. Не знам кой го беше мислил, но определено човек, който може да отговори на повече от един въпрос там е гений. Жалко, че са ги махнали и вече има само някакви 2 тъпи теста...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough