В ролята на сцреамБоъ - сцреамБоъ
В ролята на Любо - той си знае (копеле намерих ти жена)
В другите роли из другите теми - тези хора май вече умряха.
Пускам темата щото се сещам че има форумни участници дето не се сещат какви глупаци са били, са, и (дай Боже) още дълго ще бъдат - поне да ме видят мен кво леке съм бил, да се свери с кво леке съм сега и така.
Предполагам ще е ако не забавно то поне извратено да се намерят подобни едновремешни глупости и на други хора, някои от нас верно са паднали научени от Марс (поклон Дървеняу) и са безинтересни, но други не са пък

***>тук< с 1 или 2 очи (по избор, разрешавам) може да се уверите във високата степен на олигофрения помела като цунами слънчевото ми детство ... подсказка - когато се регистрирах на това място това бяха най-актуалните ми снимки ... подсказка втора - това бяха едни бесни IRC години за които сега с умиление си спомням като чета придирчивите тъпизми на други хора едва навлизащи в техните си IRC години ... като разните чатове ми бяха толкова недостатъчни, че дори пишех в една news група в топик тогавашната ми видокарта, някъв криейтив рива ТНТ, ето на статистиката-доказателство че съм бил голям тормозител още тогава, всички ползваха нюз клиенти, а аз - нетскейп, и им пусках хттп форматиране понякога, зааеби грозното
*** *** а TOWA е speцialen poзdraв za baтe Alien, tой си зnae зaщo

да се чуства поканен и Jacket.