OMFG

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

OMFG

Мнениеот airborneone » Пон Сеп 04, 2006 2:06 pm

:bigeyes:Newest Member: Nightwolf3
На къде отива форума...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 2:08 pm

Проблем?
След разговор с Админ, се разбрахме, че вината за последния скандал не беше моя, тъй-като не аз го започнах.Но той нашия побързал да ми блокира ника пък какво, що-него не го грее.Вследствие на това му предложих да избира между двата варианта-да ми отключи ника или да банне още няколко души, отговорни за това.Имаше възможност да постъпи достойно и да излезе като мъж от ситуацията, но той предпочете да отстъпи от принципите си.Е, аз и на него го казах, казвам го и на теб-няма да отстъпя от моите!
Гост

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 2:10 pm

я гледай ти изненада :rofl:

пардон, исках да кажа
q гледай ти :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 04, 2006 2:13 pm

:bowdown:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Crimson » Пон Сеп 04, 2006 2:13 pm

[quote="bikerider"]

я гледай ти изненада :rofl:

пардон, исках да кажа
q гледай ти :D

[/quote]
:D:D:D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 2:18 pm

хмм, остават
1 и l
i и l
0 и о

и май е това...

Така че, Admin - давай смело, малко остана :rofl:

Да го видя Уили Принципния после как ще си смени кожата/nick-a :emlaugh:
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 2:26 pm

[quote="bikerider"]

хмм, остават
1 и l
i и l
0 и о

и май е това...

Така че, Admin - давай смело, малко остана :rofl:

Да го видя Уили Принципния после как ще си смени кожата/nick-a :emlaugh:

[/quote]
А ти бендър-безпринципния какво ще правиш?:lol:
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Сеп 04, 2006 2:31 pm

Разкарай се бе, паразит!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Пон Сеп 04, 2006 2:46 pm

Пак му се нахвърляте без да е направил нищо!
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 2:50 pm

[quote="Alien"]

Пак му се нахвърляте без да е направил нищо!
[/quote]
Да.И когато ми писне и им тегля една, идва божията ръка, Админовата:emlaugh: и прецаква само мен.На това му се вика обективност и уважение към потребителите на собствения му форум.
Гост

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 2:51 pm

[quote="NovemberCharlie"]

Разкарай се бе, паразит!
[/quote]
Умри от мастит!
Гост

Мнениеот nunoH » Пон Сеп 04, 2006 3:14 pm

нещата са се развили много бързо.... :rofl:
"Newest Member: Nightwolf5"
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 3:18 pm

[quote="nunoH"]

нещата са се развили много бързо.... :rofl:
"Newest Member: Nightwolf5"
[/quote]
Вече казах, че няма да отстъпя от принципите си.
Гост

Мнениеот Admin » Пон Сеп 04, 2006 3:27 pm

[quote="Nightwolf3"]

Проблем?
След разговор с Админ, се разбрахме, че вината за последния скандал не беше моя, тъй-като не аз го започнах.Но той нашия побързал да ми блокира ника пък какво, що-него не го грее.Вследствие на това му предложих да избира между двата варианта-да ми отключи ника или да банне още няколко души, отговорни за това.Имаше възможност да постъпи достойно и да излезе като мъж от ситуацията, но той предпочете да отстъпи от принципите си.Е, аз и на него го казах, казвам го и на теб-няма да отстъпя от моите!
[/quote]

Ха-ха-ха! За пореден път в любимия си стил - изопачаване на туй-онуй, и хоп - блестящо твърдение. Как да н предизвикаш заяждания и как да не те банне после човек!?:D
Налага се да поясня, че с Nightwolf не сме се разбирали, че вината не е негова. Драги ми Вълчо, спимни си добре какво бях написал: казах, че в конкретния случай не беше САМО ТИ виновен. Т.е. да, другите започнаха първи с подмятанията. Това не значи, че ти не си виновен, а те са, защото:
1.Малко е смешно да се говори за вина... Да не говорим, че е и субективно.
2.Нещо пак не си схванал какво друго ти казах в няколкото РМ-а, но не се учудвам - ти си показвал многократно несхватливостта си. Все пак, накратко за другите: ти си този, който пръв напусна всякакви граници на нормалното говорене. Това се случи по-рано тази година, най-вече с първия ти ник, но после и с втория, и с третия... Каквото си посял, това жънеш, драги. Ако си мислиш, че заради твоите непремерени бръщолевици навремето аз ще си губя времето сега да трия десетките постове на половината членове в този форум, които те осмиват, съжалявам, но не искам да си губя времето. И понеже пак не си разбрал - поредното банване няма да дойде заради сега, а заради преди. И заради "след", тъй като нееднократно си показвал поведението си на пристъпи. Абе изобщо, чудя се за какво ли продължавам да се занимавам... Време е да разбереш, че с Nightwolf се свърши. Ти така и така не пишеш за колоездене, що не се пробваш в някой друг форум. Интересно ми е там как ще те посрещнат, а още повече как ще те изпратят :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 3:36 pm

[quote="Nightwolf3"]
А ти бендър-безпринципния какво ще правиш?:lol:
[/quote]

Ми ще си остана със същия nick, умнико!

Би ли споделил наистина - каква е основната цел да посещаваш този форум?

И още нещо - ако искам да ти пусна PM, на кое от всичките ти превъплъщения да пиша? Вече им изгубих края...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 3:40 pm

Драги Админ, недей да шикалкавиш.След като вината не е САМО МОЯ ти казах как да постъпиш-или не закачаш никого или банваш всички!Отстъпи ли от принципите си-отстъпи.Каквото и да кажеш вече ще звучи все едно се защитаваш, а ти не искаш това нали?;)
Гост

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 3:44 pm

[quote="Nightwolf6"]

Драги Админ, недей да шикалкавиш.След като вината не е САМО МОЯ ти казах как да постъпиш
[/quote]

Ето я костилката - Уили иска да КАЗВА КАК ДА ПОСТЪПВАМЕ!!!

[quote="Nightwolf6"]
-или не закачаш никого или банваш всички!
[/quote]

Само щото на скудоумния ти мозък му се ще това да са вариантите, не значи, че няма други.

И изобщо КОЙ си ти, че да даваш избор "или-или" на Admin? Какво си направил за този сайт, освен да го спамваш с глупости?????

Моля отговори ми прецизно, какво си направил за този сайт, какво си публикувал за велосипедизъм, с какво си допринесъл за развитието му, че да [b]изискваш[/b] специално отношение?
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 3:46 pm

[quote="bikerider"]

Ми ще си остана със същия nick, умнико![/quote]
Хаха.Браво на детето!

[quote]Би ли споделил наистина - каква е основната цел да посещаваш този форум?[/quote]
Да научавам нови и интересни неща за МТБ от хора, които са по-напред от мен, както и да обменям идеи, мисли и знания по други теми, свързани с Гражданското Общество,живота и бъдещето на България.Но изглежда, че това е престъпление в този форум.:dunno:

[quote]И още нещо - ако искам да ти пусна PM, на кое от всичките ти превъплъщения да пиша? Вече им изгубих края...[/quote]
Питай Админ кога ще спре с комунистическите си приоми и да ме цензурира.:thumbu:
Гост

Мнениеот Alien » Пон Сеп 04, 2006 3:47 pm

[quote="Admin"]

Ха-ха-ха! За пореден път в любимия си стил - изопачаване на туй-онуй, и хоп - блестящо твърдение. Как да н предизвикаш заяждания и как да не те банне после човек!?:D[/quote]

:rofl::rofl:

@Nightwolf6 - не, сериозно, спри се, моля те. Коремът ми. :) Ужасно е да чета НайтУулф 3, а след 40 минути - НайтУулф 6. бахахаха
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 3:49 pm

@*wolf<n>:
:rofl::rofl::rofl::rofl:

Приятелю, болезненото ти его ще ти докарва още проблеми. Готви се отсега. Приятна самоизолация ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пон Сеп 04, 2006 3:51 pm

Не, не се защитавам, защото няма причини да го правя. От какво да се защитавам?
Точната дума е обяснявам, но си прав, че това е излишно. Ти нито заслужаваш обяснения, нито ги разбираш. Зная, че принципите са ти любима тема - ако имам някакъв проблем със собствените си принципи, той е, че понякога съм твърде толерантен към хора като теб, които се възползват от това и се самозабравят. Но никога не е късно човек да поправи подобна грешка ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Gh0s7 » Пон Сеп 04, 2006 3:53 pm

Всъщност няма ли бан(банан:banana:) по IP :dunno:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 3:56 pm

[quote="Nightwolf6"]
Питай Админ кога ще спре с комунистическите си приоми и да ме цензурира.:thumbu:
[/quote]

Би ли ми цитирал книгите, които си чел и какво е това комунизъм и въз основа на какво определяш ЛИЧНИТЕ решения на Admin като комунистическа цензура?

Ама прецизно, не се измъквай с хлъзгави лафове! Искам да ме разпердушиниш, да ми дадеш точна философска дефиниция на комунизъм и да обясниш перфектно защо Admin да те цензурира?

Кой е този който спамва форума с глупости, нямащи нищо общо с тематиката му? Може би Admin? Чий е форумът, кой работи повече за него - той или ти? И искаш равнопоставеност???? Въз основа на какво точно? Пак питам, какво си допринесъл ти?

Именно защото настояваш за някаква криворазбрана равнопоставеност се вижда кой е закърмен с марксизъм и комунизъм.
Аватар
bikerider

Мнениеот baribal » Пон Сеп 04, 2006 4:03 pm

[b]ААААААААААА клонингите АТАКУВАТ. Ти си незаконен бе . След първия си клониг си загубил всякакви права! Как не разбра бе, всеки не е съгласен с нещо, ама тук се изписват несъгласия за байкове. И аз съм несъгласен със законите и общесвеното мнение за моята професия, ама ги излагам в форуми свъразани с генетика. Разбирам да пишеш свой мнения /итерестни!!!/, а ти копипействаш. Това всеки го може и не те прави различен и интересен, а безличен, дразнещ и т.н.![/b]
let's go where eagles dare...
Аватар
baribal

Рейтинг: 1200

Мнениеот Nightbringer » Пон Сеп 04, 2006 4:12 pm

[quote="Gh0s7"]

Всъщност няма ли бан(банан:banana:) по IP :dunno:
[/quote]

Предполагам, че има, но ако му е динамично IP-то става сложно...
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот Гост » Пон Сеп 04, 2006 4:13 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Nightwolf6"]
[/quote]

Би ли ми цитирал книгите, които си чел и какво е това комунизъм и въз основа на какво определяш ЛИЧНИТЕ решения на Admin като комунистическа цензура?

Ама прецизно, не се измъквай с хлъзгави лафове! Искам да ме разпердушиниш, да ми дадеш точна философска дефиниция на комунизъм и да обясниш перфектно защо Admin да те цензурира?

Кой е този който спамва форума с глупости, нямащи нищо общо с тематиката му? Може би Admin? Чий е форумът, кой работи повече за него - той или ти? И искаш равнопоставеност???? Въз основа на какво точно? Пак питам, какво си допринесъл ти?[/quote]
Нарушавайки свободата на словото, така ме цензурира.Така са правили и на времето, така правят и сега.Ама какво чудно има като и ти и той сте расли по онова време и сте възприели лошото.Относно това какво съм направил:Говорил съм много за живота в България, проблемите на българите, решенията им, както и бъдещето ни.С многобройните ми постове на историческа, обществена и политическа тематика съм помогнал на много хора да разберат поне част от истината.Това, че ти не си от тях си е твой проблем.
Гост

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 4:16 pm

[quote="baribal"]
[b]а безличен, дразнещ и т.н.![/b]
[/quote]

Ми той точно около това е дефинирал идентитета си... обръща всякакви понятия и принципи наопаки само и само да удовлетвори болезненото си его...

@Волфи: все пак кое е актуалното ти "аз"? Искам да ти кажа нещо "на ушенце"...

Edit: свободата на словото първо не е АБСОЛЮТНА, колкото и да ти се иска на абсолютиското мозъче и второ Admin не ти ограничава свободата на словото, а мястото където да я практикуваш. Престани да изопачаваш понятията! Поне вникни в тях, преди да ги ползваш!!!
Аватар
bikerider

Мнениеот 4getcredo » Пон Сеп 04, 2006 4:20 pm

[quote="Nightwolf7"]

... С многобройните ми постове на историческа, обществена и политическа тематика съм помогнал на много хора да разберат поне част от истината...
[/quote]

:crazy2:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Сеп 04, 2006 4:21 pm

Внимание! Педал7 на хоризонта!:lol2:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 4:23 pm

[quote="4getcredo"]

[quote="Nightwolf7"]

... С многобройните ми постове на историческа, обществена и политическа тематика съм помогнал на много хора да разберат поне част от истината...
[/quote]

:crazy2:
[/quote]

:rofl:

Да се чете "копи-постове" и "моята истина"!
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Бла - Бла