[quote="Nightwolf3"]
Проблем?
След разговор с Админ, се разбрахме, че вината за последния скандал не беше моя, тъй-като не аз го започнах.Но той нашия побързал да ми блокира ника пък какво, що-него не го грее.Вследствие на това му предложих да избира между двата варианта-да ми отключи ника или да банне още няколко души, отговорни за това.Имаше възможност да постъпи достойно и да излезе като мъж от ситуацията, но той предпочете да отстъпи от принципите си.Е, аз и на него го казах, казвам го и на теб-няма да отстъпя от моите!
[/quote]
Ха-ха-ха! За пореден път в любимия си стил - изопачаване на туй-онуй, и хоп - блестящо твърдение. Как да н предизвикаш заяждания и как да не те банне после човек!?:D
Налага се да поясня, че с Nightwolf не сме се разбирали, че вината не е негова. Драги ми Вълчо, спимни си добре какво бях написал: казах, че в конкретния случай не беше САМО ТИ виновен. Т.е. да, другите започнаха първи с подмятанията. Това не значи, че ти не си виновен, а те са, защото:
1.Малко е смешно да се говори за вина... Да не говорим, че е и субективно.
2.Нещо пак не си схванал какво друго ти казах в няколкото РМ-а, но не се учудвам - ти си показвал многократно несхватливостта си. Все пак, накратко за другите: ти си този, който пръв напусна всякакви граници на нормалното говорене. Това се случи по-рано тази година, най-вече с първия ти ник, но после и с втория, и с третия... Каквото си посял, това жънеш, драги. Ако си мислиш, че заради твоите непремерени бръщолевици навремето аз ще си губя времето сега да трия десетките постове на половината членове в този форум, които те осмиват, съжалявам, но не искам да си губя времето. И понеже пак не си разбрал - поредното банване няма да дойде заради сега, а заради преди. И заради "след", тъй като нееднократно си показвал поведението си на пристъпи. Абе изобщо, чудя се за какво ли продължавам да се занимавам... Време е да разбереш, че с Nightwolf се свърши. Ти така и така не пишеш за колоездене, що не се пробваш в някой друг форум. Интересно ми е там как ще те посрещнат, а още повече как ще те изпратят