[quote="F1-MAN"]
А така. За мен това са предрасъдъци, опити да за добиване на интелЕгентен вид, щото ония дето слушали чалга били тъпи. Ама заради това ли трябва да се отричат всичките песни, свързани с този стил? Защото в чалгата има много видове песни. Има разни красиви балади, примерно Ангел в нощта на Емилия, разни песни като Не вярвам на Деси Слава и т.н. Те едно време нашите дядовци са мислели същото за рока или диското, социалистите са ги забранявали, защото били разложителни. То ако продължаваме така ще трябва да слушаме само класическа и народна музика, тъй като те не ни влият отрицателно. Защо само за чалгата се казва че дава лош пример за подръжание, рапът не дава по-добър, пък и там изпълнителите в повечето случай не пеят а рецитират?
Вярно е че в чалгата глупостите са доста, ама всичко ли е глупост, та да я зачеркваме напълно?
[/quote]
Мерси че ми спести писането, обаче нали се сещаш че тук май само няколко човека сме на това мнение? И между другото класическата музика си има супер отрицателно влияние, примерно на много хора след няколко часа слушане на Бах им в главите им почват да се въртят едни такива мисли, леко самоубийствени

А към хубавите балади може да се добавят толкова парчета на Дергана, Магда, Райна, Джина Стоева, и една камара други, че не е истина просто - всяко правило си има изключения, а то в случая пък и правилото е едно правило... И преди съм го казвал, и сега пак ше го повторя - на "чалгарчета" винаги съм можел да разчитам, български метъл-фен досега веднъж не ми е помагал.
Flame on, bitches!