1. Ски - Росиньол Скреч БЦ, модел 05/06 каран 1 сезон заедно с автомати Росиньол FTX с ДИН до 11
дължина: 185
ширини: 129-98-121
радиус на завоя: 21м
като ги купих, още на първото каране на Витоша поради липсата на достатъчно сняг избих леко 1 кант, но след вещата намеса на Радо от сервиза на Росиньол ските са без никакви проблеми.
Цена заедно с автоматите: 500 лева
2. Обувки Росиньол Elite Bandit 1, с флекс индекс 85, номер 29,5
На 2 сезона са.
Цена: 100 лева
3. Фулфейс каска Соломон Кросмакс, на 1 сезон без удари по нея. Размер Л, за глави с диаметър 58-60.
Цена: 90 лева
4. Маска Оукли А-фрайм. Чисто нова донесена от щатите лятото. Черна на цвят с плака "VR 28"
Цена: 150 лева
5. Панталон "Planet Earth", размер Л, параметрите са 10 000/10 000.
От вътрешната страна долу са нарязани от кантовете на ските.
Цена: 100 лева.
Аз съм във Варна, но всичко се намира в София в Студентски град.
Ако някой иска да иде да види или пробва нещо ще трябва да отиде до там, защото не мога да ангажирам човека да се разкарва из София и да ми продава нещата.
Пускам снимки на повечето неща, нямам под ръка на каската и панталоните - следобяд и тях.

Цените не подлежат на коментар. Мисля, че съм ги сложил разумно - не съм качил повече, та да мога после да свалям. Не обичам по принцип да се пазаря.
Ако някой иска да вземе 2 или повече неща - тогава има отстъпка.
Ако някой иска да вземе всичко - има голяма отстъпка.
за връзка:
0896 60 49 49 - Вельо
[email protected]
Предпочитания от мен начин за връзка е по телефона. Тъй като последно време почти нямам време да кисна в интернет, това е и най-сигурния начин да се свържете с мен.