Б*си джиповете,б*си хората

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Б*си джиповете,б*си хората

Мнениеот Stafref » Сря Яну 10, 2007 11:48 pm

Абе хора,скоро бях в София на курс(от провинцията съм :D ) и...както си обикалях покрай нова година останах изумен от един ДЖИП,ма то не джип,а ДЖИП-дзвер.Баси чудовището,със софийска регистрация и неземни габарити,хамър примерно изглежда като бръмбър пред него...И не само това ми приближавам аз и гледам....кво гледам-5цевна картечница в долния десен ъгъл :bowdown: :bowdown: ...Е в тоя момент се чудих аз ли се напуших повече преди това,някой наистина ли си е направил тунинг аспух-картечница или наистина имаше картечница тва чудо.Впоследствие по мое мнение си беше баш баш картечница(от тия изрудските въртеливите)Айде някой софиянец ако знае нещо по въпроса-дайте някво инфо бе хора,някви снимки нещо,щото вече като го кажа тва някои хора ми се подхилкват такова ;)
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот Teodor40 » Сря Яну 10, 2007 11:52 pm

Много филми гледаш ;)
И да е имало подобно нещо то е било яката цигания от Илиянци и сигурно стува не повече от 40-50лв.
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Stafref » Сря Яну 10, 2007 11:58 pm

И аз си го помислих това за филмите,обаче като видиш джип почти 2пъти по-голям от хамър с 22-23инчови джанти(ама не такива от илиянци) и преден капак по-висок от теб,та тогава помисли пак за филмите...и между другото май-намерих снимка на джипа,обаче човека изобщо не е забелязал картечницата отзад... :crazy: ..И тъй като и на мен не ми се вярваше звънях на едни познати от София(които така да се каже са едри клюкарчета относно колите на богатите) и те ми казаха че това чудо наистина го има....А аз нямах батерия на телефона :V:

П.С.Ето линк с джипа,има малка снимка почти в края...мисля че този беше
http://blog.thedezine.com/pro/?p=888
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
Аватар
Stafref

Мнениеот RAM-FR » Чет Яну 11, 2007 12:16 am

А дали не е това ?
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(13).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(14).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(15).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(16).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(17).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(20).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(21).jpg
http://store3.data.bg/marconym/Nekvi%20snimki%20(22).jpg

съвместна разработка на Форд и Харли Дейвидсън

Edit:съжалявам за линковете но сега нямам време да ги оправям
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Teodor40 » Чет Яну 11, 2007 12:21 am

Сега ще има такива дето викат "Що не се отварят линковете?". :rofl:
Edit: А може ли пак да не е снимана картечницата?!?! :uzi: :roll2:
Последна промяна Teodor40 на Чет Яну 11, 2007 12:25 am, променена общо 1 път
Аватар
Teodor40

Мнениеот Stafref » Чет Яну 11, 2007 12:22 am

Да :rofl:
Аватар
Stafref

Мнениеот Stafref » Чет Яну 11, 2007 12:24 am

Мда,затова ставаше въпрос :bowdown: Добре де,ама само аз ли я видях тая картечница ебати...НИкой ли не му е направило впечатление кво се крие отдолу на тва животно :crazy: МНОГО ЗВЯР ЕЙЙЙЙ...Такива ни в Драгалевци,ни в Илиенци съм виждал,ама ако знаеш къде ги продават по-на едро пиши на ЛС да видя офертите :rofl: :rofl: :peace:
Аватар
Stafref

Мнениеот Demo 9 » Чет Яну 11, 2007 12:53 am

Епа я бех с RAM-FR-o и доколкото видехме.. тая въпросната картечница :rofl: като му даде повечко газ на жувотното и се завърта.. мн арна раота.. танка рулира :bowdown:
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот Stafref » Чет Яну 11, 2007 3:29 am

Верно?! :crazy:
Аватар
Stafref

Мнениеот Demo 9 » Чет Яну 11, 2007 10:12 am

мда ама май не прави пълен оборот ами половин на дясно и половин наляво но ефекта се получава. Утре си купувам Golf 3 и си турам такова :rofl:
Изображение
Аватар
Demo 9

Мнениеот bobeca » Чет Яну 11, 2007 3:17 pm

Ммм да!Когато даде гас и къртечницата се върти!Аз съм го виждал няколко пъти на светло.
bobeca

Рейтинг: 1850

Мнениеот Teodor40 » Чет Яну 11, 2007 4:11 pm

Тия джанти сигурно са 44" :bowdown:
Отзаде не е ли опасно като върви и стреля? :shake:
Баси тоя джип стува поне един милион $! :bawling:
Сигурно е на някой американски командос! Може да е на този щото филма е по действителен случей- http://torrents.data.bg/covers/media/64991_cover.jpg
Аватар
Teodor40

Мнениеот Stafref » Чет Яну 11, 2007 5:05 pm

Teodor4o,ти от София ли си?какво ще кажеш сега за много филми дето съм гледал :beer: А той на вижо колко зверски изглежда тоя джип не е истина

П.С:тоя американски командос и той е еб*ти животното?гледал ли си го тоя филм :)
Аватар
Stafref

Мнениеот Teodor40 » Чет Яну 11, 2007 5:15 pm

Stafref написа:Teodor4o,ти от София ли си?какво ще кажеш сега за много филми дето съм гледал :beer: А той на вижо колко зверски изглежда тоя джип не е истина

П.С:тоя американски командос и той е еб*ти животното?гледал ли си го тоя филм :)

Той е кечист! Филма бех много истрещел вчера(не че днес не съм) и го пуснах.
П.С. Тоя смотан грип какво ли не прави с хората...сигурно е птичи щото мозъка ми стана като на пиле :rofl:
Аватар
Teodor40

Мнениеот Windstream » Пет Яну 12, 2007 1:10 am

Малий, е сега пък колко детски илюзии ще разбия... Първо това си е най-обикновен F-250/350 или Expedition на Форд, второ съвсем не струва милион (всъщност почти сигурно е под $100,000), трето гумите му не изглеждат по-големи от 35", четвърто лифта му е прекалено малък за сериозен офроуд и катерене на камъни и дърве, пето истинския Хъмър всъщност е по-широк от него, шесто даже в София имате по-големи машини, примерно кое да е dually Silverado 3500 на американското посолство, и седмо автора на тая статия е пълен идиот :D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот bored » Пет Яну 12, 2007 1:38 am

Той може да е идиот ама ти си лош! :bawling: :bawling: :bawling:
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот Windstream » Пет Яну 12, 2007 1:55 am

bored написа:Той може да е идиот ама ти си лош! :bawling: :bawling: :bawling:

Що бе, да не би и твоите детски илюзии да пострадаха?
Аватар
Windstream

Мнениеот bored » Пет Яну 12, 2007 2:00 am

Windstream написа:
bored написа:Той може да е идиот ама ти си лош! :bawling: :bawling: :bawling:

Що бе, да не би и твоите детски илюзии да пострадаха?

Мба, луд си ли ? ...`жипченца с големи гумички не ме впечатляват.
АААаее..... немога да мисля сега, лекинка...
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот TOYAGA » Пет Яну 12, 2007 2:29 am

HD-пакетът се предлага при версиите Super Duty Crew Cab Lariat на F-серията, включва 20-цолови колела и докарва цената до малко под $51 000. T.e. нищо драматично... Windstream :agree: :beer:

Гатлинг-оръдията и останалите измишльотини са плод на неадекватни/незадоволени алкохолни/пубертетски амбиции/фантазии.

Мда.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Teodor40 » Пет Яну 12, 2007 2:59 am

Windstream написа:Малий, е сега пък колко детски илюзии ще разбия... Първо това си е най-обикновен F-250/350 или Expedition на Форд, второ съвсем не струва милион (всъщност почти сигурно е под $100,000), трето гумите му не изглеждат по-големи от 35", четвърто лифта му е прекалено малък за сериозен офроуд и катерене на камъни и дърве, пето истинския Хъмър всъщност е по-широк от него, шесто даже в София имате по-големи машини, примерно кое да е dually Silverado 3500 на американското посолство, и седмо автора на тая статия е пълен идиот :D

Явно съм се смесил с дечитата успешно :rofl:
Аватар
Teodor40

Мнениеот Windstream » Пет Яну 12, 2007 9:50 am

bored написа:Мба, луд си ли ?

Ми много ясно :D

...`жипченца с големи гумички не ме впечатляват.

Я пак си помисли? Щото ако минеш насам може да ти урЕдим един кратък test-drive с е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета из кварталните улички при слизане от камиончето й краката така ще ти се гънат, че и 10 метра не можеш мина по права линия, в което пък съм толкова сигурен че ако се окаже че греша ще те почерпя с 24-pack бира по твой избор:
Изображение
Последна промяна Windstream на Пет Яну 12, 2007 9:56 am, променена общо 1 път
Аватар
Windstream

Мнениеот Windstream » Пет Яну 12, 2007 9:54 am

Teodor40 написа:Явно съм се смесил с дечитата успешно :rofl:

Що бе, и възрастните понякога имаме детски навици, ти да не искаш сега да ме убедиш че не обичаш да си играеш с балончета, примерно? ;)
Аватар
Windstream

Мнениеот boriss13 » Пет Яну 12, 2007 1:54 pm

Windstream написа:Малий, е сега пък колко детски илюзии ще разбия... Първо това си е най-обикновен F-250/350 или Expedition на Форд, второ съвсем не струва милион (всъщност почти сигурно е под $100,000), трето гумите му не изглеждат по-големи от 35", четвърто лифта му е прекалено малък за сериозен офроуд и катерене на камъни и дърве, пето истинския Хъмър всъщност е по-широк от него, шесто даже в София имате по-големи машини, примерно кое да е dually Silverado 3500 на американското посолство, и седмо автора на тая статия е пълен идиот :D

Е*а майката на ситуацията, бяха го докарали почти до космически кораб... :D
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Пет Яну 12, 2007 1:58 pm

Windstream написа:
Teodor40 написа:Явно съм се смесил с дечитата успешно :rofl:

Що бе, и възрастните понякога имаме детски навици, ти да не искаш сега да ме убедиш че не обичаш да си играеш с балончета, примерно? ;)

Играя си мн ясно! С тези дето са в комплект по 3 ;)
Аватар
Teodor40

Мнениеот lanzz » Пет Яну 12, 2007 4:00 pm

Windstream написа:...ако минеш насам може да ти урЕдим един кратък test-drive с е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета из кварталните улички при слизане от камиончето й краката така ще ти се гънат, че и 10 метра не можеш мина по права линия...

"Съветските часовници - НАЙ-бързите часовници на света!"

П.П. надявам се да не се налага да обяснявам каква е връзката, макар че ме съмнява.
Аватар
lanzz

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Пет Яну 12, 2007 6:43 pm

Windstream написа:
Я пак си помисли? Щото ако минеш насам може да ти урЕдим един кратък test-drive с е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета из кварталните улички при слизане от камиончето й краката така ще ти се гънат, че и 10 метра не можеш мина по права линия, в което пък съм толкова сигурен че ако се окаже че греша ще те почерпя с 24-pack бира по твой избор:

я пак си помисли? щото ако я пратиш насам може да й урЕдим един кратък test-drive на е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета при слизане краката й така ще се гънат, че и 10 метра на може мина по права линия, в което пък съм толкова сигурен, че ако се окаже че греша ще те почерпя с 24-pack бира по твой избор

поправих малко контекста-сега е правилен
:beer:
edit: размерът има значение
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Stafref » Пет Яну 12, 2007 8:18 pm

и седмо автора на тая статия е пълен идиот

Е да де,първо мерси за изказването.Второ,просто ме забавлява тоя джип,не че ще го сънувам,че да се изразявате така грубо....Трето,преди да го пиша тoва потърсих обикновения F250/F350 на форд и това със сигурност не е СЪЩИЯ ДЖИП(смисъл може да е на негова база,но не е същия,най-малко е по-дълъг).Четвърто,това с картечницата не съм си го измислил щото няма кво да правя,а наистина си го има,без значение дали е някаква гавра/гъзария,но просто отдолу си го имаше.Шесто,изобщо не съм се опитвал да познавам цената му.
П.С. Автора може да е идиот,ама и някой хора не се показват много по-хитри и тактични :peace:
Аватар
Stafref

Мнениеот Demo 9 » Пет Яну 12, 2007 8:57 pm

аа и само да добавя: на амортисьорите пишеше FOX RACING.. абее красота
А за картечницата- мноу ясно че е няква ебавка ама седи готино на джипката..
Мда аз съм още на 18 годинки и вярвам в Батман и неговия батмобил.. измислям си некфи картечници.. играя си с пластмасови пушки :dunce: :baby:
хич не е лесно да си малък/пубертет и там квото беше
:peace:
Изображение
Аватар
Demo 9

Назад към Бла - Бла