sharky написа:Първия сезон беше готин, ама по-натам стана като няква сапунка... даже не като! Тия все им има нещо и епизодите завършват или с трагедия, или всички се целуват ...не съм гледал епизода дето мариса умира, ама то това момиче и без тва е мн тъпичко!
![]()
Metal_Psycho написа:Аlien-e ще се караме с тебе или по-скоро ще те лекуваме май ми се струва.
Teodor40 написа:серял
sharky написа:Първия сезон беше готин, ама по-натам стана като няква сапунка... даже не като! Тия все им има нещо и епизодите завършват или с трагедия, или всички се целуват ...не съм гледал епизода дето мариса умира, ама то това момиче и без тва е мн тъпичко!
![]()
Teodor40 написа:Баси този серял О.С. направо рулира повече и от "Приятели"! Последните два сезона са...#1
Бая лигав сериал ако питаш мене !Sasho88 написа:O.C., поредната Амриканска възхвалена, простотия и как може да сравняваш френдовете с тая боза баси... Приятели си е класика(поне за мен)
Много си прав. Още като гледах първия сезон забелязах, че вече биха дързост и красота по интриги и размяна на партньори
ZmD написа:Много си прав. Още като гледах първия сезон забелязах, че вече биха дързост и красота по интриги и размяна на партньори
Ништо не бие дързост и красота те се регенерират просто
did написа:Alien написа:Той е един от... 5те, които следя.Всъщност 6...
Малеее... ти си по-зле от тъща ми бе!
Makintier написа:бабите ми и дядовците ми починаха и неможаха да го изгледат
сакън
Admin написа:did написа:Alien написа:Той е един от... 5те, които следя.Всъщност 6...
Малеее... ти си по-зле от тъща ми бе!
Ама, разбира се, че е по-зле! Ако не друго, тъща ти със сигурност не скача от разни дропове, нали?
hlebarka написа:Teodor40 написа:серял
копаеш ли дъртове?
EmZo написа:@Темата: Не я знам каква е тая, щото телевизия не гледам, ама плаках на Гладиатор, Зеления път, Оркестър без име, Пътят към гибелта, Ново кино Парадизо, Изкуплението Шоушенг, 21 грама и последно на Вертикална граница и др...
Баси този серЯл О.С. направо рулира повече и от "Приятели"! Последните два сезона са...#1
O.C., поредната Амриканска възхвалена, простотия и как може да сравняваш френдовете с тая боза баси... Приятели си е класика(поне за мен icon_smile_approve.gif )
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта