Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
абе к'во се смеете бе много сте зле .... деба кво му е на форума сичко си има...е дори и веломеханик има и секция Бла-бла и дори всяка е описана...примерно в бла-бла : "Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!"
хахаха като стане пенсионерка, ще се спъва в тях btw страшни обувки ейййй - 3 в 1
1. Мн добри за ритане между краката на момченцата 2. Не са лоши и за да ходи с тях около в(м)ръсното
3. Чудесни за DH/FR/4x
Ни6то и няма на мацката бих си я зел да ми бута колелото ма не сьм сигурен дали с тия гьрди 6те успее да се ка4и в асансиора с колелото.
А ина4е по темата
Не, че нещо ама този форум е мн зле , поне да пеше сложил "Site admin-a" по-различно theme на PHPbb форума от това на стандартното, се 1 си влизам тука само че с 5 човека на Х и всеки нов раздел е тема .Това форум "хостнат" на някакъв сайт не си е работа пич, само реклами на сайта, ограничено място и т.н, по добре пусни 1 apache и си го хостни на компифютъра, вярно по IP трябва да се влиза ама е в пъти по добре от колкото *****.форуми.бг .Има желание, но нема теория и практика .
П.С Смали малко размера на тази чалго спускачка, тя е по голяма от форума баси Байкарите падат, пада от небете..
The bitch is hungry, she needs to tell So give her inches and feed her well
pe60t0 написа:
честито и от мен ! както се вижда администратора доста се е постарал за създаването на форума ..също си личат и неговите умения в планинското колездене ...и уменията му в колоездене където не става въпрос за коло ...креативност , изобретателност , чувство за доказване личат от пръв поглед...там има някаф форум мтб-бг дето са ебати глупаците с извинение дето са копирали сичко от този форум ....и дори менюто им е същото и описанието на темите еми егати гадните плагияти..извинявам се много....
УСПЕХ С ФОРУМА И С ФОРУМДЖИИТЕ
УСПЕХ С ПЕРСОНАЖИТЕ В ПОЛИЧКИ И ОБУВКИ С ТОК 50+см
УСПЕХ С РЕМОНТА И ПОДДРЪЖКАТАТА НА ВЕЛОСИПЕДИТЕ ( ъъъ сори байковете ..нали трее сме Джи-та)
УСПЕХ С БАЙКИНГА най вече .. Smile
и пак успех с форума и пу дано на онея от мтб-бг да им падне сървъра...
sharky написа :
Абе като чета тва почвам да се чуда да не би да си администратор и скромно а говориш за себе си Very Happy
кой всъщност е майка на този форум? кой му даде живот?
pe60t0 написа :
аами...ако трябва да съм честен аз бях.... Rolling Eyes Confused Embarassed в оня сайт всички ми се подиграват Sad и не ми позволяват да се изказвам Mad и като напиша нещо в някоя тема веднага админа ми се кара че спамя или тн Crying or Very sad и затова сега в моя нов форим ще си правя каквото си искам ! най-вече ще обсъждам с други пострадали от некоректното отошение на управата в другия форум въпроси свързани с байкинга..от сорта на кое е по яко ДХ или стрийт ...тая рамка ли те кефи поече или оная ..тая мацка е супер яка ако ми падне...и други такива забавни развлекателни теми ...искам да се извиня на стария форум че малко му пооткраднах от идеите Embarassed Embarassed Embarassed ама съм прекалено зает да търся снимки на байкове и жени които да се вписват с пейзажа и да разработвам форумни скриптове...така че дано не ме съдят за авторските права
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ФОРУМ !!!!!!!!!
Freestyler (admin) написа :
mersi na vsi4ki novi potrebiteli i as se radvam 4e napravih foruma ako imate nujda ot ne6to tursete me na skype:biker_sa6o448 i da znaete 4e ne e zaduljitelno da pi6ete na kirilica
pe60t0 написа :
как ше не съм админ бееееееееее..........ей Фрийстайлър ..фнимавай да не останеш ти баннат и да не може да споделяш преживявания свързани с байкинга и коло и друго ездене...... там в оня форум онея глупаци и наглеци само се праат на мн интересни така че фнимафай да не ххоиш и ти при тях пак !!!!! Evil or Very Mad
Freestyler написа :
hahaha sa ve4e zagazi Exclamation
Freestyler написа :
ujelqvam skupi moi priqteli 4e edin ot nas si otide s bann Crying or Very sad (pe60t0)
molq vi se da ne se pravite na admini to pot imeto na registriraliq se si pi6e dali e site admin Wink
относно "новия" форум - по-добре да не казваме нищо относно девойката - като не я харесвате я дайте на чичо доктор да прави /с/експерименти с нея за благото на човечеството /и на котарачеството /
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley