Как и ний да флиезими ф илитъ...?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Как и ний да флиезими ф илитъ...?

Мнениеот babata_na_majnata » Нед Фев 11, 2007 12:41 am

Сдравейти, понеже аз... не... аз истинскьи обичъм мойту внучи majnata и искам постоянно да го правя щастлив аз днес реших ,че искъм да му подаръ нещо по-специално, искам мойту, любиму внучи да се почувства значим, а как може да стане това, освен ако не го внедрим , в някойъ елитен колоездаченъ клуб.

По последните сондирания на събитиата в форумъ, като най-елитен и значим тим (колоиздачин клуб/отбор), се очертават тези истински професионалисти.

Та въпроса ми ье дал шъ може да ма свържоте с отговориника на този колездачен клубъ та да го запитъм, дали приемат нови членуве, понече на професионално устроения им веб сайт, нема форма за записване.
Изображение
Аватар
babata_na_majnata

Рейтинг: 1202

Мнениеот assgiver » Нед Фев 11, 2007 12:47 am

Аааааа бегай бе тия са долнопорбни позиорчета и селяндурчета. Виж shakazoom team :bowdown: :bowdown:

ПП: може да се ориентира и към ZLE RCT :rofl: ;)
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот pe60t0 » Нед Фев 11, 2007 1:46 am

като гледам тоя Фаст....фаст...абе айде Фастмен си е сложил хитлер на аватара така че фнимафайте с фнучйието къде ще попаднете......притеснявам се а и всички други със сигурност също се тревожат... :nono:
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Re: Как и ний да флиезими ф илитъ...?

Мнениеот sharky » Нед Фев 11, 2007 6:52 pm

babata_na_majnata написа:Сдравейти, понеже аз... не... аз истинскьи обичъм мойту внучи majnata и искам постоянно да го правя щастлив аз днес реших ,че искъм да му подаръ нещо по-специално, искам мойту, любиму внучи да се почувства значим, а как може да стане това, освен ако не го внедрим , в някойъ елитен колоездаченъ клуб.

А другите ти внучета как да се чувстват като четат т'ва? Не трябва ли да ги обичаш по равно? Са, не всичките дропът, ама па брат му яде килограми сирене за 5 минути а брата му близнак умее да не го забелязват ... що не питаш къде има клуб по яденйе на сиренйе или невидимост??? Или си питала въф форума за яденйе на сиренйе и невидимост, за да не спамиш??? :rofl: :rofl: :rofl:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Назад към Бла - Бла