Глупаво!И опасно>>

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Глупаво!И опасно>>

Мнениеот Methers » Пон Апр 02, 2007 9:21 am

Та да ви попитам правили сте грешката да не затегнете нещо по колелото и после да се пребиете зверски заради това аз съм го правил много пъти:
НЕ съм си затягал курбела заради което си счупих десния пръст,не си затегнат апаратчето 3 дена у нас без да мърдам,
Курмилото не ми беше затегнато заради което се изложиш пред тези от моето училище,Не съм си слагам ново жило при което старото се скъса до монцата във Южния парк не питайте как съм спирал!

Затова преглеждайте си машината преди да карате това може да ви спаси живота е и може би едно фатално каране!
Eminem-ricky ticky toc.
Сексът за престиж,чикията за удоволствието.

АЗ РЕШАВАМ!
Аватар
Methers

Рейтинг: 1200

Мнениеот victordhrobo » Пон Апр 02, 2007 9:44 am

Ха Ха Ха...Случвало ми се е няколко пъти,но никога,че да се пребия.Единствените последствия са били,че съм теглил по една и съм си оправял бакийте.

Нека и аз повторя съвета: "ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ВОЗИЛАТА!!! ТОВА БИ ВИ СПЕСТИЛО МНОГО ЛОШИ МОМЕНТИ"
Аватар
victordhrobo

Мнениеот Shady™ » Пон Апр 02, 2007 7:31 pm

Веднъж точно преди да скоча едни стълби усещам че нещо предницата не е наред... Забравил съм да стегна QR-а на главината... :crazy: Добре че не реших да скоча и после да погледна..
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Krismars » Пон Апр 02, 2007 7:48 pm

еми нищо сериозно просто не бях затегнал едното пинче на веригата дето беше паднало и аз си викам ай ся ще го сложа и ще го затегна с машинката ама не го бях затегнал до края и беше както преди да падне кажи-речи държеше се на малко и по средата на засилката на скока усещам че няма никакво въртене на педалите ама няма време за мислене просто кикъра беше много близа добре че завърши само с лек крива капла и паднала верига от байка.
Аватар
Krismars

Рейтинг: 2000

Мнениеот z1gZag » Пон Апр 02, 2007 7:50 pm

След ремонт не ми бяха затегнали главината на дроп ми изпадна гумата оппря в жилото а спирачката (в-брейк) набих яка спирачка .. не паднах :nono: ма замалко да се пречукам мн яко
z1gZag

Рейтинг: 1915

за фр

Мнениеот Methers » Пон Апр 02, 2007 8:19 pm

z1gZag написа:След ремонт не ми бяха затегнали главината на дроп ми изпадна гумата оппря в жилото а спирачката (в-брейк) набих яка спирачка .. не паднах :nono: ма замалко да се пречукам мн яко

Братле тея не са наред може ли са да те убият вбати селяните.......това е подсъдимо но няма значение много тъпо ама кво да се прави!
Eminem-ricky ticky toc.
Сексът за престиж,чикията за удоволствието.

АЗ РЕШАВАМ!
Аватар
Methers

Re: за фр

Мнениеот quiker » Чет Апр 05, 2007 10:16 pm

Methers написа:
z1gZag написа:След ремонт не ми бяха затегнали главината на дроп ми изпадна гумата оппря в жилото а спирачката (в-брейк) набих яка спирачка .. не паднах :nono: ма замалко да се пречукам мн яко

Братле тея не са наред може ли са да те убият вбати селяните.......това е подсъдимо но няма значение много тъпо ама кво да се прави!

Е как кво - отиваш с тая главина и им я навираш в ........ носовете :(!:
За късмет , все още хората от магазина , в който ходя за поддръжка ,не са се изцепвали така
ЖИВЕЯ за да КАРАМ, КАРАМ за да ЖИВЕЯ

NEW NAME: MpaBka ABuaTop
Аватар
quiker

Мнениеот Isidor » Пет Апр 06, 2007 12:32 am

Хах и на мен не са ми затегнали добре Кю Ера, след като ми изпадна задното търкало, ама добре, че стъпих бързо на земята. Тръгнах да изкачвам едни ...... нещо като стълби :rofl: :rofl: :rofl: Бях в морската градина във Варна и това място беше дооста стръмно
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Назад към Бла - Бла