Взимайте пример...за има няма 8-9 дена гледайте кво прави,а?

респект, биe всичките фасмани,верговци и прочие

did написа:... към тая сума добавете и постовете на x-jumper и x3m.rider, щото е същия образ.
ddevil написа:Браво..мислех да го напиша това още в началото, но реших в крайна сметка да го оставя да видя дали все пак има някой достатъчно съсредоточен и наблюдателен да е забелязал тази хамелеонщина. Well done
did написа:ddevil написа:Браво..мислех да го напиша това още в началото, но реших в крайна сметка да го оставя да видя дали все пак има някой достатъчно съсредоточен и наблюдателен да е забелязал тази хамелеонщина. Well done
Отчетът гласи следното:
"X-games380,и x-games381, че и kukarjata xc са на един приятел.Няма да ти казвам името му за да не ми се сърди. Моите никове са 888,x-jumper и x3m.rider, като мога да ти кажа че вече само 888 ще използвам"
did написа:ddevil написа:Браво..мислех да го напиша това още в началото, но реших в крайна сметка да го оставя да видя дали все пак има някой достатъчно съсредоточен и наблюдателен да е забелязал тази хамелеонщина. Well done
Въобще не съм съсредоточен и наблюдателен. Просто момчето само ми се отчете на ПМ, както е традицията тук. Отчетът гласи следното:
"X-games380,и x-games381, че и kukarjata xc са на един приятел.Няма да ти казвам името му за да не ми се сърди. Моите никове са 888,x-jumper и x3m.rider, като мога да ти кажа че вече само 888 ще използвам"
ddevil написа:разбира се мисля, че осъзнавам факта как този т.нар. пм си е чист фейк
dh dude написа:OMFG поне си е признал!
did написа:
dh dude wrote
MaN1aK написа:did написа:ddevil написа:Браво..мислех да го напиша това още в началото, но реших в крайна сметка да го оставя да видя дали все пак има някой достатъчно съсредоточен и наблюдателен да е забелязал тази хамелеонщина. Well done
Отчетът гласи следното:
OMFG поне си е признал!![]()
Slaimy™ написа:Тоша явление може да опише като Голям СПАМЕР
Въобще не съм съсредоточен и наблюдателен. Просто момчето само ми се отчете на ПМ, както е традицията тук. Отчетът гласи следното:
888 написа:@Petko прав си,почти всички постове ми са в "Бла-бла"
@x-games381![]()
gnao написа:Към Администратора на SUPER PC-то: не можем да видим картинката от твърдия ти диск. Ще трябва да я качиш някъде из интернетите...
x-games381 написа:[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator.SUPER-PC/Desktop/untitled.JPG[/img][/img]
x-games381 написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=23265 я попишете малко там
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта