този път продавам нещо не-велосипедно
това са комплект (двечки) музикални колони, естествено стават и за озвучаване на компютър, след подходящото усилване
Характеристики:
3 лентови, с пасивни филтри, ПДЧ, цвета е някакво светло дърво, на снимките дясната е излязла с по-реален цвят (картинките са връзки към големите снимки):
Лява ----------- Дясна

Разбира се, реално няма 'Лява' и 'Дясна', а съм ги наименувал така щото картинките излязоха различно.
Говорителите са български, 8" бас (21см), 5" средни (13см) и 4" високи (10см)
пиковата им мощност е 80W баса 30W средните и високите не помня.
Баса спокойно вади от 38Hz (като всеки редови Panasonic, сиреч средна хубост), средните 1500 до 3500 (по спомен, може и 1000-3000 да беше).
8 Омови :)
Всяка от колоните тежи по около 12 до 15кг, пълнежа е стари дрехи, кабелите са по около 2.5м без накрайници, външни размери
височина 53см ширина 28.5см дълбочина 25см, дебелина на стената около 17мм
Плоскостите са слепени със смола и завити с винтове.
Колоните са напълно изрядни, дори имам найлончета за да не се цапат отгоре, продават си в този си вид - с решетките за басите.
Продавам защото вече нямам усилватели за горене и си купих цял 5+1 комплект, който като се изключи че е малко слабичък (70W) ме удовлетворява напълно т.е. тези няма да ми трябват.
Последния ми усилвател е двойка моно и изгоря единия т.е. у нас не могат да се тестват едновременно и двете колони, само една по една - евентуално ако някой ги иска трябва да уреди нещо за тестването.
Цена: 100лв
Живея в София, Света Троица. Kонтакти тук,

нямам мобифон и Skype. Q не ползвам за лични нужди, снимките са ми много голям проблем.