Velio написа:atanas2d написа:
ами по принцип в пакетчета си взимам чая - Туинингс
Понеже гледам, че си от Варна, а от година вече и аз живея тука, кажи от къде може да се вземе зелен чай на листа?

Аз лично си взех зелен чай от един магазин за кафе на зърна, който се намира на колхозния (кооперативния) пазар във Варна. Малко ще е сложно да ти обесня къде точно се намира магазина в целия пазар, обаче ще ти кажа как да го намериш: аз лично питах в магазина за кафе, който е до сладоледите (в страни от пържената риба и кебапчетата ако ти говори нещо) - там жената ме опъти къде точно се намира магазина. Или направо питай в първия магазин за кафе на пазара къде има зелен чай на сипно, няма как да не намериш

. Ако е 4.20 цената за 100 гр. значи е същото място. И да знаеш, истинския зелен чай има доста горчив вкус и в началото може да ти е странен...
А за ползата и вредата от кафето мога да кажа, че кафето е невероятно силен антиоксидант и дори е добре с цигара да се пие кафе (за да се противодейства на токсичния ефект на цигарите

)...
"Учените посочват, че според статистическите данни ежедневно възрастният човек употребява средно 1299 мг антиоксиданти от кафето (изпивайки средно 1.64 чаши кафе). Най-близкият негов “съперник” е чаят, в една чаша от който се съдържат 294 мг, следван от бананите (76 мг), зрелият боб (72 мг) и царевицата (48 мг)."
http://zdrave.bg/index.php?c=n&id=2016
П.С: X3MIST благодаря, ще оправя грешката

.

Върви ли Аполона? Някакви проблеми има ли? Аз се замислих дали да не си взема твърда рамка като твоя приятел и да я ъпгрейтна мощно. Ама май единствената подходяща е Хакера? Нещо по-добро с твърда рамка на нормални цени няма ли?
поправка: тя грешката в анкетата май вече не може да се оправи