хахахахахаххах все пак става въпрос зааааа времената когато няма да има хора по тези земи.bluskanie написа:Е, ако теорията ти е вярна (вервам ти, че ше се преродиш), то кво ти пука дали си хлебарка, която я смячкват или напръскват с Райд, като после веднага можеш да се преродиш в комар, който го чака същото?
Искам да кажа... направете всичко, което ви се иска да направите СЕГА. Щото драги мои... няма да се преродите никога, дори и в хлебарка
bluskanie написа:Аха, викаш утрешните гадини са днешните хора, ама преродени...
Но аз все пак препоръчвам кой, каквото има за вършене да си го свърши дорде е жив (ако може и дорде е млад),щот после я дъ кемъл, я дъ кемъл драйвър
Spurs написа:За тези времена който няма да има хора мен няма да ме има.Така че,мен въобще не ме интересува какво ще стане.Важното е да караме пък това да ли ще има след 100000 години хора или не,според мен няма значение.![]()
![]()
![]()
![]()
Sp3c7r3 написа:Spurs написа:За тези времена който няма да има хора мен няма да ме има.Така че,мен въобще не ме интересува какво ще стане.Важното е да караме пък това да ли ще има след 100000 години хора или не,според мен няма значение.![]()
![]()
![]()
![]()
Даммм... след Spurs и потоп да има...![]()
CYBER написа:Оф кво му отговаряте на тоя изобщо?! Човека очевидно си има психически проблеми...
CYBER написа:Оф кво му отговаряте на тоя изобщо?!Човека очевидно си има психически проблеми...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта