Какво може да Ви даде Любовта, което Велосипедизма неможе?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Какво може да Ви даде Любовта, което Велосипедизма неможе?

Мнениеот ZlatnataChovka » Пон Юли 16, 2007 1:34 pm

Днес се замислих над тази, на пръв поглед абсурдна тема. И като се замисля, ...

И двете ти дават страха да не загубиш това, което обичаш.

И в двете яхаш нещо, и в двете се стремиш винаги да си по-добър.

И в двете има възбуда и висок адреналин, задъхваш се и незнаеш къде си.

Можеби единствената разлика е, че колелото няма никога да ти каже да си гледаш работата.

Вие как мислите ? :rofl:
Луд съм! Аз, ако не бях луд, до сега да съм откачил...
Аватар
ZlatnataChovka

Рейтинг: 1306

Re: Какво може да Ви даде Любовта, което Велосипедизма немож

Мнениеот bikerider » Пон Юли 16, 2007 1:42 pm

Топлина през нощта, усмивка на сутринта и подкрепа в трудни моменти.
Ако ги привидя тия неща в едно парче метал, значи съм зле...
Последна промяна bikerider на Пон Юли 16, 2007 1:43 pm, променена общо 1 път
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот mishokA » Пон Юли 16, 2007 1:43 pm

ZlatnataChovka написа:
Можеби единствената разлика е, че колелото няма никога да ти каже да си гледаш работата.

:agree:
Аватар
mishokA

Рейтинг: 1206

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 16, 2007 1:47 pm

@Bikerider: Не е въпроса какво ще ти даде, а какво няма да ти даде. След 10 години няма да спориш с велосипеда, той няма да спи с комшията и той никога, ама никога няма да те изостави, обратното е по-вероятно :))))) Любовта е спорт, излишно надлъгване и първични емоции които само пречат, в които единственото хубаво нещо е, че като ги нямаш можеш да се радваш на другите заблудени ;)

А по темата: любовта е над всичко, за сравнение между двете дума не може да става. :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот z1gZag » Пон Юли 16, 2007 2:20 pm

bikerider написа:Топлина през нощта, усмивка на сутринта и подкрепа в трудни моменти.
Ако ги привидя тия неща в едно парче метал, значи съм зле...

:agree: :agree: :agree: :agree: :agree:
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот atanas2d » Пон Юли 16, 2007 2:39 pm

Разликата е, че в първият случай общуваш със себе си и неудошевеното ти колело, на което ти предаваш своят образ и налагаш твоите правила. То неможе нито да ти противоречи, нито да те промени ако ти не пожелаеш сам да се промениш. А в любовта има социалният елемент на общуването, когато "трябва да се съобразяваш", но за сметка на това излизаш извън собствената си вселена, което не можеш да направиш с колелото. Колкото и да ти разкрасява вселената, колелото си остава част от твоятя вселена.

1 човек 1 вселена, 2-ма души 2 вселени :)...
България е много красива страна, дано винаги да е така красива и винаги да се казва България!

http://vvs.vnbg.net
atanas2d

Рейтинг: 1200

Мнениеот lanzz » Пон Юли 16, 2007 2:42 pm

ZlatnataChovka написа:И двете ти дават страха да не загубиш това, което обичаш.
И в двете яхаш нещо, и в двете се стремиш винаги да си по-добър.
И в двете има възбуда и висок адреналин, задъхваш се и незнаеш къде си.

Вие как мислите ? :rofl:

мисля, че не сравняваш велосипедизма и любовта, а велосипедизна и ебаньето.
Аватар
lanzz

Мнениеот bikerider » Пон Юли 16, 2007 3:03 pm

Sp3c7r3 написа:След 10 години няма да спориш с велосипеда, той няма да спи с комшията и той никога, ама никога няма да те изостави, обратното е по-вероятно :)))))

Я кажи откъде си купи кристалното кълбо, да знам да не купувам оттам? ;)

Щото досега два велосипеда са ме изоставили най-долно насред планината :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 16, 2007 3:11 pm

bikerider написа:Я кажи откъде си купи кристалното кълбо, да знам да не купувам оттам? ;)

Щото досега два велосипеда са ме изоставили най-долно насред планината :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Fenixxx » Пон Юли 16, 2007 3:58 pm

велосипеда не говори за разлика от ъъъъ не любовта ами онзи другия...само се затруднявам това като плюс или като минус да му го пиша :rofl: .
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот ACID BURN » Пон Юли 16, 2007 4:32 pm

хммммм..... тея неща според мен са мн относителни.А как може да ги сравнявате тея неща незнам. :dunno:
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот bored » Пон Юли 16, 2007 6:24 pm

Едното е СМИСЛЕН смисъл в живота, а другото си е просто хоби, изразено по някакъв начин - mtbikes, плуване, скеит, рисуване, ритане, пиене, самозалъгване и т.н.). Може би едно от най-смислените неща в човешкия живот си остава ИСТИНСКАТА любов, а не онази любов, която омръзва, с която се самозалъгваме и която изчезва след време и остават само пропилени години. Това се дължи според мен на липсата на каквито и да са били други занимания - 'хобита', тоест на наличието на прекалено еднообразие.

ZlatnataChovka, относно това, че колелото няма да ти каже да си гледаш работата - не съм съгласен. В прекия смисъл естествено това е невъзможно, но ние чрез него като нищо можем да си теглим едно 'гледане на работата', несъзнателно, след поредния проблем при закучил се ремонт, тежко каране и прочее.

Не съм съгласен и с това за стремежа да си по-добър, но ти не си се и изразил ясно. Трябва да се стремиш да си по-добър за себе си, във всяко едно занимание, а не за пред дригия/другите, защото иначе си остава престорена работа, а така се пада лошо и при двете теми!

П.С. Май се задълбочих прекалено много -> А'м Sори, би хеппи! :Р

bikerider, първия ти пост определено доста ми допадна! Технологията е готЯно нещо, но си остава едно 'глупаво и студено парче метал'.
:sokche kapi-praskowa: , стига с бирите!
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот bikerider » Пон Юли 16, 2007 6:56 pm

bored написа::sokche kapi-praskowa: , стига с бирите!

:liplick: връщам ти cappi - ябълка :)
Аватар
bikerider

Мнениеот bored » Пон Юли 16, 2007 7:03 pm

bikerider написа:
bored написа::sokche kapi-praskowa: , стига с бирите!

:liplick: връщам ти cappi - ябълка :)

Ама на Странжа ли се намираме ?

( :offtopic: )
Аватар
bored

Мнениеот Alien » Пон Юли 16, 2007 8:02 pm

Жени рулз. За к'во намествате тъпите колела в цялата работа?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот ZlatnataChovka » Пон Юли 16, 2007 8:58 pm

"Студено парче метал"...

И аз така разсъждавах, докато не загубих ГОДИНИ за любовта - търсейки я и "имайки я". През цялото това време карах И колело.

Сега карам колело. Само него. Другото ойде. И какво?

През тези години аз мислех, че любовта нещо "свято, нежно и истинско, нещо, за което си струва да се умре, и да се живее, нещо, което осмисля целия ни живот и ни дава криле", твърдях, че най-красивите неща се виждат само от четири очи и че няма по-красива магия от Любовта.

Но с времето разбрах какви са жените - те не чувстват, те смятат, те няма сърце а винаги "избират най-доброто" и най-основното при всяка жена е, че за разлика от мъжа, тя не иска дадено нещо ( примерно най-красивата любов на света ), а винаги иска нещо+1, това е формулата на жената и дори да и дадеш Бог тя ще легне със следвщаия, защото той ще е ти + 1 !

Ето затова велосипедизма за мен вече е всичко, а който не го е разбрал, явно е в заблудата, която един ден ще свърши, наречена Любов.

Амин.
Аватар
ZlatnataChovka

Мнениеот hlebarka » Пон Юли 16, 2007 9:38 pm

:rofl:
Аватар
hlebarka

Мнениеот ZlatnataChovka » Пон Юли 16, 2007 9:59 pm

:beer: :bigeyes: :rofl:
Аватар
ZlatnataChovka

Мнениеот bored » Пон Юли 16, 2007 10:07 pm

Пич, това че една жена те е заебала(upz!) вообще не означава че всички са такива. Тайната комбинация е ти да станеш такъв, тоест да не ти пука и да си ги сменяш когато и 'щото си искаш, и така, все ще оцелиш точното количество масло за новата си вилка, да де, жена.
Проблема на някой хора е че прекалено много разчита на другите (найвни) и очаква 'другите' да им отвърнат със същото, което според мен не е никак лошо защото той ще си намери истински приятели, женка, за разлика от преструванковците.
офФФФфф или уффФф, ае не ми се пише. ;Р
Аватар
bored

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 16, 2007 10:24 pm

ZlatnataChovka написа:"Студено парче метал"...

И аз така разсъждавах, докато не загубих ГОДИНИ за любовта - търсейки я и "имайки я". През цялото това време карах И колело.

Сега карам колело. Само него. Другото ойде. И какво?

През тези години аз мислех, че любовта нещо "свято, нежно и истинско, нещо, за което си струва да се умре, и да се живее, нещо, което осмисля целия ни живот и ни дава криле", твърдях, че най-красивите неща се виждат само от четири очи и че няма по-красива магия от Любовта.

Но с времето разбрах какви са жените - те не чувстват, те смятат, те няма сърце а винаги "избират най-доброто" и най-основното при всяка жена е, че за разлика от мъжа, тя не иска дадено нещо ( примерно най-красивата любов на света ), а винаги иска нещо+1, това е формулата на жената и дори да и дадеш Бог тя ще легне със следвщаия, защото той ще е ти + 1 !

Ето затова велосипедизма за мен вече е всичко, а който не го е разбрал, явно е в заблудата, която един ден ще свърши, наречена Любов.

Амин.

:agree: :agree: :agree: :bowdown:

Само че красива любоффф, у* ми Янко. Я се стегни, нема такива филми. Всичко е пари. А и какво е това "невероятно" чувство, като при външна заплаха за организма буквално изчезва яко дим и кучката се спасява поединично? Разчитайте на адреналина, той е винаги до вас!!! :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот bikerider » Пон Юли 16, 2007 10:32 pm

Слънце грее, няма я луната
Пуша си самотен под дъжда
Режа си ноктите на краката
И се питам, де е, де е любовта

Кокали от снощната вечеря
Се търкалят, правейки петна
Бавно аз се галя по корема
И се питам, де е, де е любовта

Ще взема да се гръмна
С патрони за глиган
Твърде съм красив
За да живея сам

Твърде съм красив
За да живея сам

Момчета, тука едно прекрасно момиче ви се смее със сълзи. Честно и аз едвам се удържам, ма нали някой трябва да брани мъжкото достойнство... мани мани, голям смях :rofl::rofl::rofl:

Edit:
@ZlatnataChovka: :bigeyes: съболезнования :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 16, 2007 10:42 pm

Моля те Байкрайдър, кажи ми че греша моля те докажи го и нека прекрасното момиче се сцепи от смях, нека и се схване корема, това да е най смешният ден през живота и. Само ми обясни как така прекрасната влюбена жена търчи като кон от горяща сграда и като я питат има ли някой вътре тя казва "мъжа и детето".... давай, знаеш че си ми идол, моля те помогни и в тоя случай :bowdown: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот ZlatnataChovka » Пон Юли 16, 2007 10:45 pm

Прекрасно момиче в смисъл на красиво, или на истински човек?

Май ще кажеш и двете. Ами, ако сте си приятелчета, е нормално ако тя се смее, да се смееш и ти - това е едно от правилата на Света - жената взима мъжа под "крилото" си и мъжа започва да харесва нейните неща, за да върви всичко по вода - та от там и да се смее на това, дето на нея и е смешно.

Всъщност има красиви мигове, има романтични мигове и всичко останало - но просто темата е всъщност доста сериозна и интересна и всеки от нас може и да опровергае любовта и да говори за нея - защото тя е многозначна и всестранна.

Но все пак, защо тази тема винаги вълнува най-вече мъжете?

:)
Аватар
ZlatnataChovka

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 16, 2007 10:46 pm

Защото жените нямат колело, което да е до тях винаги? :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: По скоро си имат колоездач :popcorn: :agree: :rofl: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот ZlatnataChovka » Пон Юли 16, 2007 10:57 pm

Като на колелото му се развалят спирачките и не спре, се пребиваш, после го ремонтираш. Когато жената няма спирачки, те прави на нищо и отлита надалеч.

Като на колелото му се скапе вилката и спре да вози меко, си оправяш маслото и налягането, като жената спре да вози меко е вече късно.

Като скастриш гума на байка си я лепиш, като скастриш жената ти се сърди 2 седмици.

Абе какво да си говорим :bowdown:
Аватар
ZlatnataChovka

Мнениеот PtD » Пон Юли 16, 2007 11:58 pm

Ех, ако жените можеха да се ъпгрейдват...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 17, 2007 12:19 am

PtD написа:Ех, ако жените можеха да се ъпгрейдват...

абе то уж може, ама не навсякъде... :evil:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот PtD » Вто Юли 17, 2007 2:48 am

A, слаба работа, увеличиш на едно място, вземеш от друго - детска работа. Аз говоря за plugin-kits, включително character selection. Кефи те днес с малки ръце и крака, купуваш, инсталираш, кеф. Утре може да си на вълна "Скандинавия" - пак монтираш, пак кеф. Днес заядлива, утре блага... Безброй възможности за настройка :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Crimson » Вто Юли 17, 2007 10:43 am

PtD написа:A, слаба работа, увеличиш на едно място, вземеш от друго - детска работа. Аз говоря за plugin-kits, включително character selection. Кефи те днес с малки ръце и крака, купуваш, инсталираш, кеф. Утре може да си на вълна "Скандинавия" - пак монтираш, пак кеф. Днес заядлива, утре блага... Безброй възможности за настройка :D
Ахахахахахахахахахахах :rofl:

@ЗлатнатаЧовка викам да вземеш да преосмислиш начина си на мислене. Докато расъжденията са ти на това ниво, и гледайки на нещата по този начин едвали скоро ще лепиш друга гума освен тази на колелото. Жените са прекрасно нещо. Това, че понякога хората захапваме по-голяма хапка, която не можем да преглътнем или малка, която не ни засища не е причина да отхвърляме тези ми ти хубави моменти ;)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот bikerider » Вто Юли 17, 2007 10:50 am

Sp3c7r3 написа:Моля те Байкрайдър, кажи ми че греша моля те докажи го и нека прекрасното момиче се сцепи от смях, нека и се схване корема, това да е най смешният ден през живота и. Само ми обясни как така прекрасната влюбена жена търчи като кон от горяща сграда и като я питат има ли някой вътре тя казва "мъжа и детето".... давай, знаеш че си ми идол, моля те помогни и в тоя случай :bowdown: :bowdown:

Глей ся, моето момиче си е мое момиче :8D:
Който имал търпение и късмет да намери свястно момиче, имал :baby:
Какво да ти кажа повече, освен, че в каквото вярваш, това ще стане ;)

@ZlatnataChovka: как мислиш, дали познаваш всички жени на света? ;)

За мен жените са най-прекрасните същества за един мъж, по ред известни причини, повечето ги изброих горе. Не страдам от илюзии, нито търся идеална жена, считам такъв мироглед за достоен за съж..хмм...съчувствие, без разбира се да искам да те обидя, а точно обратното!
Обясни ми само как скачаш към генерални изводи и лепваш определителен член (:roll2:) на "жени". Разбирам да си ебал половината жени на света и да си прекарал с всяка по няколко месеца, а то май, май.... де да знам де, не е моя работа :)

@PtD: ммм, Луси Лю фем-бот :roll2:
Последна промяна bikerider на Вто Юли 17, 2007 11:07 am, променена общо 9 пъти
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Бла - Бла