jivkonik написа:Терминатор, ръчно махане на боята в участъка, който не те кефи и после с автоемайлак с четка го минаваш 1-2 ръце. Чак песъкоструй и пистолет няма сми. - това е Бойлер в крайна сметка, не готинатата ти велосипадна рамка!
TOYAGA написа:Тоя бойлер я струва пет лева, я не... Боята според тебе колко ше струва?
Nymphetamine написа:...тва ше ми се води ергенска квартира ...
TOYAGA написа:Nymphetamine написа:...тва ше ми се води ергенска квартира ...
На нещата от живота требе да се гледа лежерно и логично. Toя тип учреждения по правило изпълняват ролята на спалня и ебалня... Докараш ли я до бойлера, олющеното нема никакво значение, щото в общия случай вече си я олющил 2-3 пъти... А ако не ти върже некой път заради олющения бойлер, да знаеш, че не е от бойлера...
TOYAGA написа:Nymphetamine написа:...тва ше ми се води ергенска квартира ...
На нещата от живота требе да се гледа лежерно и логично. Toя тип учреждения по правило изпълняват ролята на спалня и ебалня... Докараш ли я до бойлера, олющеното нема никакво значение, щото в общия случай вече си я олющил 2-3 пъти... А ако не ти върже некой път заради олющения бойлер, да знаеш, че не е от бойлера...
Nymphetamine написа:A, оказа се, че само капака на бойлера е ръждив. Така че ще взема един терминатор и ще наплескам с него, след това с бял лак и една фина четка... Нека е по-естетично.
PtD написа:Eгаси сагата. Сага за излющения бойлер.
ddevil написа:или пък защо, по дяволите, не ми се получава рецептата от баба за северняшко кьопоолу![]()
V8 написа:Ах ти гад мръсна, трябваше да го споменеш кьопоолуто, нали? Гррррр!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта