Teodor40 написа:"Ще бъдат изтрити, както и предишните"
MaN1aK написа:Е хубаво де Любо нали за това е Бла - Бла да пишем глупости и да се смеем,както си написал тук![]()
![]()
Бла - Бла
Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Sp3c7r3 написа:Защо трябва да се сравняваме с по-лошите, а не с по-добрите?...
MaN1aK написа:Sp3c7r3 написа:Защо трябва да се сравняваме с по-лошите, а не с по-добрите?...
Кажи някой добър форум?!
Admin написа:Преди това обаче няма да е зле да си коригираш подписа (махни празните редове), за да отговаря на правилата, че иначе ще се наложи аз да ти го оправя
vida написа:Admin написа:Преди това обаче няма да е зле да си коригираш подписа (махни празните редове), за да отговаря на правилата, че иначе ще се наложи аз да ти го оправя
ТЬй става ли?
Sp3c7r3 написа:Забрана на цирка, разбира се...![]()
![]()
Sp3c7r3 написа:преди известно време забелязах в подписа на did един линк към едно определено форумче. Там нещата са стройни, подредени, специално за такива неща.
did написа:Sp3c7r3 написа:преди известно време забелязах в подписа на did един линк към едно определено форумче. Там нещата са стройни, подредени, специално за такива неща.
То форумчето си е там и аз много мъдро го модерирам, ама никой не ще да пише. Явно идиотите са на свършване.
did написа: Явно идиотите са на свършване.
Sp3c7r3 написа:Защо трябва да се излива всичко тук, това е основният въпрос... но докато възрастовата граница на пишещите е такава, а на модераторите и админа - доста по-различна, резултата ще е на линия.
Admin написа:Мм?
Moята анкета имаше много общо с колоезденето ....... колкото повече караш толкова повече ти се вмирисват кракатаAdmin написа: нямат нищо общо с колоезденето.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта