cichlidi написа:леле а тва у-мария колко ме дразниии, навсякъде го има баси.....
cichlidi написа:леле а тва у-мария колко ме дразниии, навсякъде го има баси.....
Помисли и от добрата страна-все пак е реклама, при това безплатна.Admin написа:Нищо, нека си знае. Аз не мисля, че иначе щеше да си признае
bdz43r написа:@Redhat къде си пътувал? Тази е софийска електричка.
Помисли и от добрата страна-все пак е реклама, при това безплатна.![]()
Е та да беше хванал бърз влак, нашия цигановоз пътува с един час повече.Redhat написа:София - Пазарджик
bdz43r написа:Е та да беше хванал бърз влак, нашия цигановоз пътува с един час повече.Redhat написа:София - Пазарджик
Преди една седмица бях на този влак. Експреса го изпреварва на Елин пелин.Redhat написа:А всъщност когато денят е къс, най-добрият влак е първия възможен. Този конкретно беше в 6,15.
Изглежда нереално, но от някои влакове си докарват по 150-200лв на човек. До сега само веднъж една гъска се опита да ми търси сметка за колелото (а аз съм почти винаги с него), но това е защото не можем да се понасяме с нея.Кондукторите са корумпирани, никой не е чувал, че има такса за велосипеди, даже ни се радват понякога.
bdz43r написа:Преди една седмица бях на този влак. Експреса го изпреварва на Елин пелин.Redhat написа:А всъщност когато денят е къс, най-добрият влак е първия възможен. Този конкретно беше в 6,15.
Изглежда нереално, но от някои влакове си докарват по 150-200лв на човек. До сега само веднъж една гъска се опита да ми търси сметка за колелото (а аз съм почти винаги с него), но това е защото не можем да се понасяме с нея.Кондукторите са корумпирани, никой не е чувал, че има такса за велосипеди, даже ни се радват понякога.
agent_Jekov написа:Помисли и от добрата страна-все пак е реклама, при това безплатна.Admin написа:Нищо, нека си знае. Аз не мисля, че иначе щеше да си признае
Redhat написа:...Най-брутално е в родопската теснолинейка. Преди време пътувах, бях може би, единствения с билет от целия влак. Кондукторът идва, пътникът (по-скоро клиента) цъка стотинките, кондукторът ги преброява с поглед и отсича: "Аха, до Велинград!"
BikeArea написа:Redhat написа:...Най-брутално е в родопската теснолинейка. Преди време пътувах, бях може би, единствения с билет от целия влак. Кондукторът идва, пътникът (по-скоро клиента) цъка стотинките, кондукторът ги преброява с поглед и отсича: "Аха, до Велинград!"
Не съм съгласен!
Пътувам много често с тези влакове и мога да кажа, че винаги по-голямата част от пътуващите са си редовни! Е, да има и някои гратис (приятели, приближени, ала-бала), но те са малка част от цялото. Билети се издават и във влака - бил съм свидетел многократно. Лично на мен са ми издавали, при положение, че трябваше да ме глобят, защото бях във влака без билет, понеже се качих в последния момент. Тъй, че има някой много свестни и коректни кондуктори.
Иначе наистина - стотинки се прибират в джоба, но то е за кратките разстояния (до 10км, например).
По теснолинейката е така... но тя е изолирана от общото положение, там контрола е по-строг и пътниците са с друг манталитет. Същите кондуктори, които по теснолинейката са примерни, в електричките заработват по 3-4 заплати отгоре.BikeArea написа:Билети се издават и във влака - бил съм свидетел многократно. Лично на мен са ми издавали, при положение, че трябваше да ме глобят, защото бях във влака без билет, понеже се качих в последния момент. Тъй, че има някой много свестни и коректни кондуктори.
Иначе наистина - стотинки се прибират в джоба, но то е за кратките разстояния (до 10км, например).
Стената на вагона място, където не цапа ли е? То вярно, че на фона на останалите драсканици по тези гробници, това е съвсем безобидно (и на фона на други проблеми, които няма да споменавам, защото няма да припарите до електричка повече). Не че надписа пречи на някой...А по темата...
Къде е проблема с "рекламата" на сайта?
Ако не е на току що измазаната стена на някоя сграда или на място, където "цапа", защо не?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта