PtD написа:Е какво му е толкова интересно на хобито? Търкаляш се на две колела из разни зачукани местности, правиш се на прасе в разни калища... Даже трябва да ни плащат за тия несгоди, вместо ние да трошим грешни пари.
Admin написа:@ZyclonB
Едва ли е необходима анкета, за да установиш един очевиден факт![]()
Admin написа:
Трябва ли новобогаташите задължитлено да се занимават с месо? :
Admin написа: Освен това, шибането със синчетата им едва ли е точно хобиИ освен това обобщенията ти са доста неоправдани.
![]()
tanya написа:Карам колело, защото ми е много по-интересно и приятно през свободното си време да съм някъде в планината, гората, междуселските пътища или където там дойде, отколкото да се търкалям пред телевизора или да вися по кафенетата. Колкото до мърлянето - ами случва се понякога и си е част от тръпката. Като прекараш няколко дни из чукарите и калищата, след това можеш да оцениш и някои простички радости на живота - да спиш в собственото си легло, топла баня и т.н. Честно казано, на мен по-скоро ми е чудно какво правят тези, които не карат колело или въобще не знаят, че съществува нещо такова дето му викат гора. Сигурно животът им е много скучен.
MIRO A написа:Та това дето го викаш ти ... тези хора седят, пушат по кутия цигари на ден пият по някоя чашка, напиват се след 2-рата и накрая на 30 години не могат да потичат за 2 сек. да достигнат рейса и са станали егати простаците (от тея дето само развалят страната).
ZyclonB написа:...
Ще е интересно също да кажете защо в една държава като България...
ZyclonB написа:
Хоби е, хоби е -като ходенето по магазини за обувки или пък купуването на козметика......
Admin написа:@kagami
Не си прочела внимателно за кое "хоби" говорим
ZyclonB написа:...Ще е интересно също да кажете защо в една държава като България....имате едно такова интересно хоби, вместо да речем най-често срещаното---
Имате едно браво от мен
EmZo написа:Иначе наистина, не трябва да са само два отговора, трябва да има и нещо от сорта: "Не съм решил още".
Ozzie написа:Ти остави това, ама от 10 души дето са гласували "жена", са се обадили само две. А другите си траят... Или просто има такива с раздвоена идентичност?
Alien написа:Що има само два отговора?
EmZo написа:ZyclonB написа:...
Ще е интересно също да кажете защо в една държава като България...
Ъъъ, по-скоро ЧалгАрия!!
Иначе наистина, не трябва да са само два отговора, трябва да има и нещо от сорта: "Не съм решил още".
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта