ddevil написа:Пф...не! Смятам, че има, къде-къде, по-приложими неща, за които мога да си давам парите и времето, и същевременно пак да се постига същия ефект - да си куал
...хехе, има и парфюми дет миришат на тютюн ... макар че това май е малко по различно от цигарен димонази дразнеща нотка на цигарен дим винаги я има
outfaced написа:Всъшност от разрешените цигари и от разрешения алкохол умират повече хора отколкото от забранените неща
Gr@nD^m@sT3R написа:не,ама някой път изпушвам по еднакат съм в приятна компания или на диско
но немога да се нарека пушач.
EmZo написа:...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
MaN1aK написа:Що няма ''зависи с каква компания си''?
Nymphetamine написа:Цигарите не са упойващо вещество, от което да си зависим (не говорим за навик, а за зависимост) и не пречат на работата и не повлияват на чистотата на разума. Навика от пушенето не води до непрекъснато желание за "консумация", която да пречи на работата (като при алкохола), нито пък замъглява съзнанието и не е следствие от психична и физична зависимост. Това е можето виждане по повод пледирането за забраняването на тютюнопушенето.
ko3er написа:Аз с ръка на сърцето мога да кажа че спрях цигарите преди почти 10 месеца и от тогава не съм помирисвал(директно) цигари.След като спрях цигарите усетих огромната разлика при карането...
Gr@nD^m@sT3R написа:не,ама някой път изпушвам по еднакат съм в приятна компания или на диско
но немога да се нарека пушач.
MaN1aK написа:Що няма ''зависи с каква компания си''?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта