Мъро написа:Мръсници! Форумът е ужасно пуст в момента - сигурно всички са се емнали да карат навън, само горкия Мъро седи тук и бачка
Besen na Kolelo написа:Аз се разплувам блаженно на леглото,кви ги блещиш хахахах лЕгай и ти,не се прави на тъжен,че не караш![]()
![]()
URNEST написа:Не си единствен!От 2-3 седмици не съм карал...because of the weatherСега мога да карам само събота и неделя и естествено за мой "късмет" времето се разваля точно тогава или излиза някой ангажимент.Дано следващата седмица обстоятелствата са по-благосклонни към мен.
Мъро написа:Мръсници! Форумът е ужасно пуст в момента - сигурно всички са се емнали да карат навън, само горкия Мъро седи тук и бачка
Мъро написа:Форумът е ужасно пуст в момента - сигурно всички са се емнали да карат навън, само горкия Мъро седи тук и бачка
D-RIDER написа:При минус 10 градуса и вятър които събаря табели и тем подобни не моа да излезна и цял ден форума колелото форума колелото пък и никои нищо не пиши.Мани мани
Alpina написа:
Шо стана, та не вечерайме?
Де си са?
Nymphetamine написа:Някои пък учат...
Kitolino написа:Дано решава листовките, понеже утре е важният ден.
Shady™ написа:Aбе от кой град произлиза този...термин ?! Напоследък е много модерен :crazy: ...
Аз пиши.
Ти пиши.
Той/Тя пиши.
То пиши.
Ние пиши.
Вие пиши.
Те пиши.
Не ми се връзва... :dunno: Освен с второто ( Ти пиши...)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта