Съвет за колело.

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Съвет за колело.

Мнениеот RAZVRATNIKA » Съб Мар 29, 2008 10:25 pm

Пичове кво колело да си взема?Метнал съм око на Cross Enduro - http://www.crosscycle.com/products/buy/41/enduro . Става ли за нещо това колело?Трябва ми главно за планината , но и за асвалт.Много рядко скокчета , но ще е по неравен път.
RAZVRATNIKA

Рейтинг: 1160

Мнениеот sp3rminatora » Съб Мар 29, 2008 10:43 pm

Не можеш да очакваш много от това колело,не е предназначено за планински терени.За в града ще ти върши работа.
Аватар
sp3rminatora

Рейтинг: 971

Re: Съвет за колело.

Мнениеот bobiracing059 » Съб Мар 29, 2008 10:55 pm

RAZVRATNIKA написа:Пичове кво колело да си взема?Метнал съм око на Cross Enduro - http://www.crosscycle.com/products/buy/41/enduro . Става ли за нещо това колело?Трябва ми главно за планината , но и за асвалт.Много рядко скокчета , но ще е по неравен път.

Мисля,че ще е по добре да посъбереш още малко пари и да си вземеш един RAM HT1 ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот tweety » Съб Мар 29, 2008 11:01 pm

Cross.........OMFG.......ОООООО БАТЕ ПООО-----ДОБРЕ НЕДЕЙЙЙЙЙЙ!!!!!!
:nono: :nono: :crazy: :crazy:
СЪБЕРИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА НЕЩО ПО ДОБРО !!!!! :crazy: :crazy:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот dibo92 » Съб Мар 29, 2008 11:12 pm

Защо всички казвате "събери повече пари"?Човека може да не може да събере повече.Предложенията за друго колело трябва да бъдат в този ценови клас.Аз мисля,че drag ontario би го устроило за карането,което е описал.Не съм сигурен за точната цена на този крос,но онтарио се прави в 3 варианта-обикновено,pro и team edition.Което и да вземе човека най-вероятно ше е доволен.
ПП: Днес видях този крос и не ми допада,като не робувам на марки.Вилката му беше меко казано ужасна,а този пружинен шок според мен само ше пречи,а и добавя тегло.
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот bobiracing059 » Съб Мар 29, 2008 11:17 pm

dibo92 написа:Защо всички казвате "събери повече пари"?Човека може да не може да събере повече.Предложенията за друго колело трябва да бъдат в този ценови клас.Аз мисля,че drag ontario би го устроило за карането,което е описал.Не съм сигурен за точната цена на този крос,но онтарио се прави в 3 варианта-обикновено,pro и team edition.Което и да вземе човека най-вероятно ше е доволен.
ПП: Днес видях този крос и не ми допада,като не робувам на марки.Вилката му беше меко казано ужасна,а този пружинен шок според мен само ше пречи,а и добавя тегло.

По памет мисля че и най-евтиният вариант на онтариото е по скъп от колелото за което пита човекът ,тъй че при всички случей ще трябва да събира пари ;)
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот tweety » Съб Мар 29, 2008 11:51 pm

@dibo92 щом казваш да предложим нещо в този ценови клас добре !!!
http://www.dimibike.com/product_info.ph ... 7c45d21e0c
мисля че това е му свърши работа !!!! ;) ;) ;)
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот RAZVRATNIKA » Нед Мар 30, 2008 12:01 am

Абе и аз така знам че Крос са боклуци!За старата партида всички казваха че са мн зле , за новата не бех чувал но явно те никога нема да се опраят тия.
RAZVRATNIKA

Рейтинг: 1160

Назад към Бла - Бла