sando g написа: Ако трябва да сме честни най-добре ще ми стане
SpoileR написа:
Ако такова... нещо те закача викниме да дойда да му кажем как стоят нещата...
Поне да ни бият и 2мата, не за друго
RAM-FR написа:@Автора на темата ... ако много държиш да те бие
Alpina написа:Само един шамар за счупване на нос и посинено око е 3000. Как ще може да си плати.
Alpina написа:Само един шамар за счупване на нос и посинено око е 3000. Как ще може да си плати.
pussy_rider написа:Алекс успокой се малко бе от 1 месец постоянно имаш чувството че някой ще те бие дори ти се превиждат хора с ножици които те преследват.Аре по спокойно никой не е умрял да те бие
sando g написа:pussy_rider написа:Алекс успокой се малко бе от 1 месец постоянно имаш чувството че някой ще те бие дори ти се превиждат хора с ножици които те преследват.Аре по спокойно никой не е умрял да те бие
Mлъкни бе дебел, смотан....или Теодор Пеев е по-голяма обида? Не стига, че караш за 3 бона колело, едно оли неможеш да вдигнеш и точно ти ми говориш! :(!:![]()
bluskanie написа:Alpina написа:Само един шамар за счупване на нос и посинено око е 3000. Как ще може да си плати.
Пфф, аз и за 1к праим таа услуга
Ozzie написа:'ми и аз не мога да отлепя за оли...
кво ще ме правите сега?:bawling::bawling:
SpoileR написа:Ozzie написа:'ми и аз не мога да отлепя за оли...
Лелеееее край! Ебати боя!
Ozzie написа:'ми и аз не мога да отлепя за оли...
sando g написа:pussy_rider написа:Алекс успокой се малко бе от 1 месец постоянно имаш чувството че някой ще те бие дори ти се превиждат хора с ножици които те преследват.Аре по спокойно никой не е умрял да те бие
Mлъкни бе дебел, смотан....или Теодор Пеев е по-голяма обида? Не стига, че караш за 3 бона колело, едно оли неможеш да вдигнеш и точно ти ми говориш!![]()
![]()
ПП.Като пускам обява ''търся си бой" от коя година да е и имали проблем ако тече или има драскотини?
THEZOGGO написа:SpoileR написа:Ozzie написа:'ми и аз не мога да отлепя за оли...
Лелеееее край! Ебати боя!
![]()
![]()
Не е късно да се научиш, това е част от фундаменталната техника на каране на велосипед която трябва да имаш.![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:По-Добре късно отколкото никога![]()
Antares написа:Добре бе... като бях ученик в малките класове системата беше следната - идва някой батко, бие ти няколко шамара, после ти обяснява (евентуално) защо. Като поотраснах, нещата се промениха - първо ти обяснява защо ще ти бие шамарите, може дори и да ти ги набие. Като завърших ми обясняваха в IRC как и защо ще ме бият. Сега... вече се пуска цяла тема...
Чудя се, на добре ли е, на зле ли е...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта