Къде мога да намеря тази песен ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Къде мога да намеря тази песен ?

Мнениеот siriospepi » Вто Юни 17, 2008 7:00 pm

Песента е от този клип ... много ми харесва както и клипа разбирасе!
http://youtube.com/watch?v=1glDs8h089g
What Its All About Artist is Mark Lehman aka Leme (тва е името и изпълнителя... е никъде я няма даже в гоогле...)
Ще съм наистина благодарен ако някои си има на идея къда да я намеря .. ако пък и даде име .. пффффф напрао има бира от мен :beer:
Силните намират решения, а слабите оправдания!
siriospepi

Рейтинг: 1077

Мнениеот Ram_Boy » Вто Юни 17, 2008 7:16 pm

А неможеж ли да си изтеглиш videoget от датата и да си я дръпнеш директно от сайта ??? просто сменяш формата на мп3 и даунлоад :) айде дължиж ми една бира брат :)
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи. :lol2:
Аватар
Ram_Boy

Рейтинг: 1026

Мнениеот siriospepi » Вто Юни 17, 2008 7:26 pm

:bowdown: :bowdown: :beer: :beer: :beer: pfffff ти си човека! Видиш ли човек със Scott FX-DH boxxer 05 team отпред... искай му бира! Мерси много! :bowdown:
Силните намират решения, а слабите оправдания!
siriospepi

Рейтинг: 1077

Назад към Бла - Бла