Увеличават ли се педалите в София?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Увеличават ли се педалите в София?

Мнениеот silvertm » Пет Юли 18, 2008 7:55 am

Педалите - в смисъл тези, които ги въртят.
Сутрин обикновено се разминавам с 1-2-ма, а днес преброих цели 12 още преди да изляза от моя квартал (Надежда).
silvertm

Рейтинг: 1671

Мнениеот jivkonik » Пет Юли 18, 2008 9:10 am

Нормално е да се увеличават, лошото е, че се увеличават и ония със "смърдящите кенефи" - тази сутрин към 8.30 - 9.00 бяха успели почти да задръстят до толкова, че не можех да ПРЕСЕКА на места! :bigeyes: :(!: :crazy: :crazy: :crazy:

Ефтин е бензина в тази държава..... явно.....
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Пет Юли 18, 2008 9:15 am

Остави педалите, увеличават се хората от провинцията.:(
Както казва един приятел:
"И работата ни взеха и жените ни ебът" :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот outfaced » Пет Юли 18, 2008 9:52 am

и жените ни ебът
... горките ;)
аз пък съм останал с впечатление, че по скоро вие техните .... (справка - вечерна разходка в студентски град :D )

Иначе по темата ... доста хора се усетиха, че с елосипед са най бързи в градската джунгла. Лично познавам вече няколко, които се качиха на колело само за да ходят на работа.
Аватар
outfaced

Мнениеот Capoeira » Пет Юли 18, 2008 10:04 am

Цитат от South park
"they are not gay they are metrosexual"
Аватар
Capoeira

Мнениеот silvertm » Пет Юли 18, 2008 6:39 pm

jivkonik написа:Ефтин е бензина в тази държава..... явно.....

Преди около година тук в тоя форум някой каза нещо много вярно - българинът го е СРАМ от велосипеда. Може да не се храни редовно и пълноценно, но за бензин ще се намери :dunno:

Но лично аз много се израдвах на наблюдението си, че се увеличават. Макар някои от велосипедиращите да са пълен хаос - карат в насрещното платно и сутринта за малко да участвам в чисто велосипедна катастрофа :)
silvertm

Мнениеот Antares » Пет Юли 18, 2008 9:14 pm

silvertm написа:
jivkonik написа:Ефтин е бензина в тази държава..... явно.....

Преди около година тук в тоя форум някой каза нещо много вярно - българинът го е СРАМ от велосипеда. Може да не се храни редовно и пълноценно, но за бензин ще се намери :dunno:
Имам един познат, дето ненамсиколко години събира пари, монтирайки външна топлоизолация, накрая си взе някво беемве от миналия век и ся дължи на целия кичук пари за бензин :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ZyclonB » Пет Юли 18, 2008 10:21 pm

Педи наколко дена се засякохме с един съсед пред блока...Тоя същия е поне 150 кила първокачествена лой.От жегата яко запотен, лъщи като тиган в студентски стол.И казва нещо от сорта на гаджето си-бре маааааа му стара, требва да отслабна.При което се мята на колата и ОТИВА ДА СИ КУПИ ХЛЯБ НА 50-6-МЕТРА ОТ МАГАЗИНА И СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО.Кви колела,кви пет лева бе,хубаво че бензина е скъп, иначе до сега половината провинциални гъзари да са се залоили като студено агнешко.Ако някой кара колело,това просто е защото е беден и няма пари или защото е някакъв луд фен като нас.Останалата част от велосипедистите е толкова малка, според мен, че съпоставка не може да става
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот Анелия » Пет Юли 18, 2008 10:44 pm

И в Шумен се увеличават велосипедите. Е, повечето хора си ги крият по мазите, но наистина прави впечатление колко повече хора и най-вече деца карат.
Усещам лек намек за "провинциалистите", но тук сме си слабички и дори няма нужда да караме. По центъра само манекенки се разхождат, тез жени сигурно гладни стоят. Само около закусвалните се роят по-"едри" хора, ама то е нормално, мас с въглехидрат като се яде.
Аватар
Анелия

Мнениеот Antares » Пет Юли 18, 2008 10:45 pm

И дрога внасят и проституират и СПИН разпространяват, де*а и провинциалната напаст!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Анелия » Пет Юли 18, 2008 10:53 pm

Да е, гадове такива! :sniper:
А какво му е лошото на внасянето на дрога :dunno:
:offtopic: Този раздел за чат ли е... че се отклонихме от темата за софийските педали
Аватар
Анелия

Мнениеот THEZOGGO » Пет Юли 18, 2008 11:13 pm

Интересно е, кои педали се увеличават - по евтините или по скъпите? Или има някакъв баланс? :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот silvertm » Съб Юли 19, 2008 12:51 am

Анелия написа: :offtopic: Този раздел за чат ли е... че се отклонихме от темата за софийските педали

Бе софийските педали са по на припек, че тук си имаме един архитект (главен) - Петър Диков, - който беше обявил, че в София колело не може да се кара. Ерго такива неща като велосипедни алеи няма да видим скоро (или никога, ако зависи от него).

Иначе темата е в "бла-бла" (получат :popcorn: )
silvertm

Мнениеот Isidor » Съб Юли 19, 2008 3:39 am

THEZOGGO написа:Интересно е, кои педали се увеличават - по евтините или по скъпите? Или има някакъв баланс? :)

Интересно е и, че има от тия с Cro-Mo ос за по 15лв. :D :rofl: :rofl:
По темата за педалите:
Много ми е чудно, какво толкова им харесват пък момичетата на тези посерковци с бретон върху едното око(подобно на ЕМО-тата) и с педерастките цветове за тениски. Сестра ми се върна от Гърция и оттам ми донесе, представете си, розова тениска :bawling: . От една страна ми идеше да я убия на място, а от друга реших да я нося просто от уважение, че е дала пари да я вземе, а пък и тя не успя да препечели добре оттам. И забелязах, че доста момичета ме заглеждаха, когато излязох с тази розовинка...... :crap: Какво им става на тия момичета, бе!?! Абе, те с МОМЧЕТА ли ще ходят или с някви женчовци? Все повече "момчета" забелязвам да се изнежват. Аз също се грижа за външността си, ама чак пък толкова - НЕ!
Ами, общо взето това ми беше мъката по темата с педалчетата :crap: Надявам се някой ден да им уврат главиците and I hope they will get back to normal men life....
Благодаря за вниманието все пак! :)
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот bi » Съб Юли 19, 2008 12:08 pm

Да се върне казармата! :D
По темата: колоездачното общество се увеличава, но се увеличават и проблемите с него.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Съб Юли 19, 2008 6:08 pm

THEZOGGO написа:Интересно е, кои педали се увеличават - по евтините или по скъпите? Или има някакъв баланс? :)

При мен са консуматив....355мм средно.. и 203 мм ход на рамката..... така , че...предпочитам евтините
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот silvertm » Съб Юли 19, 2008 10:46 pm

bi написа:...но се увеличават и проблемите с него.

Я пък ти! Проблем ли виде :smash:

А днес на едно нерегулирано кръстовище някакъв пич с голф! ми даде предимство. Е, то си беше мое по закон, ама принципно това не прави пет пари за никого и затова ме впечатли. Та нека се множи велосиПедалното население :)
silvertm

Мнениеот bi » Съб Юли 19, 2008 11:15 pm

@silvertm
Говоря за чичковците, които отиват на работа с колелета, карат в насрещното, пречат на движението, хлапетата, които карат бясно по тротоарите и избутват всичко на два крака от там. После защо шофьорите не са толерантни... Има проблеми естествено, да не говорим за незаинтересоваността на управляващите по въпроса.
Повече колоездачи, повече нужди. :mouse:
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот bikerider » Нед Юли 20, 2008 8:22 am

@bi: indeed :agree::agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Назад към Бла - Бла