Кой ли е първия регистриран потребител?
Коя ли е първата тема?/Каква е била целта й?/
Надявам се да ви хареса темата.
пп.Някой ако има отговор на тези въпроси нека отг., а ако някой има подобен въпрос нека пита !!!!
SCOTT Voltage YZ 3.5 написа:Кой ли е най-старият потребител/на години(възраст)/?
Кой ли е първия регистриран потребител?
Коя ли е първата тема?/Каква е била целта й?/
Надявам се да ви хареса темата.
пп.Някой ако има отговор на тези въпроси нека отг., а ако някой има подобен въпрос нека пита !!!!![]()
pibsi написа:Дид е на 34 .
outfaced написа:обаче е голяма веселба да се четат темите от преди 5-6 години
някой хора трябва да си ги припомнят от време да време, че да се сещат как никой не се е родил научен
SCOTT Voltage YZ 3.5 написа:Кой ли е първия регистриран потребител?
daf4ov написа:SCOTT Voltage YZ 3.5 написа:Кой ли е първия регистриран потребител?
Толкова ли беше трудно да погледнеш тук http://www.mtb-bg.com/forum/memberlist.php
outfaced написа:поне тая е най старата в архива ...
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=22
did написа:...единственият тук, който се роди научен, е TOYAGA...
Не позна. Правилата се появяват много по-късно.pibsi написа:Първата тема = Правила в форумите
Втората е допитване за броя на разделите - дали да е един или четириAdmin написа:Проба, 1 2 3 и т.н.
Разни хора, разни катаКЛИЗМИ...axelmax написа:знам че е имало и друг катаклизъм като мен ,но не мога нищо да кажа
Admin написа:Да бъде светлина...
kibikoff написа:много дерзаете![]()
първата тема беше в друг форум, това което изравяте е от първата форумна миграция
скриймбоя, беше запазил и извадил "на светло"някакви архиви преди време![]()
Не бъди скромен.TOYAGA написа:did написа:...единственият тук, който се роди научен, е TOYAGA...
Нема такъФ.
yahutu написа:ooo тука чички колкот искаш - от тъп по тъп. и младежи с акъл на чички също колкот искаш също от тъп по тъп. и общото между тях е че всички са заядливи
bikerider написа:Упс, разпознах се

Antares написа:Разни хора, разни катаКЛИЗМИ...axelmax написа:знам че е имало и друг катаклизъм като мен ,но не мога нищо да кажа
Antares написа:А чички с акъл на чички по цвички?
Да бе, родих се на осемнайсти септември две и шеста година. Айде ТИ не говори наизуст.axelmax написа:тебе те нямаше не говори наизуст :nono:
Antares написа:Да бе, родих се на осемнайсти септември две и шеста година. Айде ТИ не говори наизуст.axelmax написа:тебе те нямаше не говори наизуст

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта