От края на деветдесетте е, представлява черно (рап може би) придружено с женско руско оперно пеене (припева). На клипа имаше снимки на космонавт на Луната.
Хич, не ме бива да обяснявам
Това е, ако я знаете, признавайте си без бой
Alpina написа:Лайняна гавра!!!
Alpina написа:То и тука си имахме такива опити - Мишо Шамара използва О, Фортуна.
Сериозен мерак. Тройка с негър и рускиня....И да няма кво да предложиш насреща.kikon написа:Търся си ...черно ... придружено с женско руско.
Хич, не ме бива ....
kikon написа:Създаването на нови парчета, на базата на стари, няма отношение към старите (оригиналните). Миксове, ремиксове, кавъри, все са творчество, макар и използващо готови шаблони...
kotka12 написа:очакваме
Фет Гъз енд Да Стюпид Мадафаказ - "Генгста Травиата"
Лил Миндил - "Гето Отело"
МакДоналд фийчъринг КейЕфСи - "Вълшебния стрелец" Да римикс
и прочее
Alpina написа:всичко си има рамка.

NovemberCharlie написа:Сериозен мерак. Тройка с негър и рускиня....И да няма кво да предложиш насреща.kikon написа:Търся си ...черно ... придружено с женско руско.
Хич, не ме бива ....
Абе изчезни бе! Отвратителен си! Ще ме изселят от квартала заради тебе :rofl: :rofl:kotka12 написа:очакваме
Фет Гъз енд Да Стюпид Мадафаказ - "Генгста Травиата"
Лил Миндил - "Гето Отело"
МакДоналд фийчъринг КейЕфСи - "Вълшебния стрелец" Да римикс
и прочее :D
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
NovemberCharlie написа:Сериозен мерак. Тройка с негър и рускиня....И да няма кво да предложиш насреща.kikon написа:Търся си ...черно ... придружено с женско руско.
Хич, не ме бива ....
Antares написа: и... се зачудих толкова ли е закъсало горкото девойче..
Не се смей! На мен снощи хич не ми беше до смях, като нямаше кой един фас да черпи.contty написа:NovemberCharlie написа:Сериозен мерак. Тройка с негър и рускиня....И да няма кво да предложиш насреща.kikon написа:Търся си ...черно ... придружено с женско руско.
Хич, не ме бива ....
![]()
Antares написа:"Търся си" от Кикон, па се сетих, че и Тедо беше пуснал тема "Търся си" и... се зачудих толкова ли е закъсало горкото девойче..
RAM-FR написа:Antares написа:"Търся си" от Кикон, па се сетих, че и Тедо беше пуснал тема "Търся си" и... се зачудих толкова ли е закъсало горкото девойче..
Бих казал нещо ама в твърде грубо и ме е срам
kikon написа:RAM-FR написа:Antares написа:"Търся си" от Кикон, па се сетих, че и Тедо беше пуснал тема "Търся си" и... се зачудих толкова ли е закъсало горкото девойче..
Бих казал нещо ама в твърде грубо и ме е срам
Тихо там в публиката!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта