От любопитство

Antares написа:Drag Climber! С него кара ХС, леко FR, и DH, малко Street, Trials, Durt Jump и Clean Leap.
Antares написа:кара ХС, леко FR, и DH, малко Street, Trials, Durt Jump и Clean Leap.
axelmax написа:ами като се замисля,май само рейс не кара
разбирай го буквално и "транскрипно"(нещо такова)
Shady™ написа:Защо го лъжете бе...
Кара Sprint Leopard с тунингована 20мм Zoom главина на задница с автомат за да не суче рамката ( и да може да я изправя лесно ако се осуче като сваля бързо каплата и взима водопроводен ключ )и Super Monster limited 2009 с нормлана ос 9мм, защото кара с главина и V-Brake ХTR, за да е по-леко и не кара 100 000 вида stуles, а с него мжое и само един - freestyle BMX... понякога кара и по паркове ама не толкова че да осуче вилката..
blueeyezbg написа:Shady™ написа:Защо го лъжете бе...
Кара Sprint Leopard с тунингована 20мм Zoom главина на задница с автомат за да не суче рамката ( и да може да я изправя лесно ако се осуче като сваля бързо каплата и взима водопроводен ключ )и Super Monster limited 2009 с нормлана ос 9мм, защото кара с главина и V-Brake ХTR, за да е по-леко и не кара 100 000 вида stуles, а с него мжое и само един - freestyle BMX... понякога кара и по паркове ама не толкова че да осуче вилката..
![]()
помисли за психолог
![]()
П.С - всичко казано до сега е лъжа ... само аз знам истината но зависи според вас колко ви е тежко портмонето![]()
PtD написа:Ама той Админа кара ли въобще? Според мен по цял ден се крие зад клавиатурата...
Antares написа:...и гази дечица, щото има много хот!
ddevil написа:Тц...и двамата сте в грешка. Това е bikerider![]()
Заповядай!roko_s написа:az karam sprint leopard![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта