Не им ли писна да го правят

Krismars написа:CSI написа:(Не споря че съм виновен.За това ще си излежа наказанието)
Ши кайш, че ти е за пръв път![]()
Antares написа:За чий х** ги качваш тия снимки и клипове, като се дразниш на коментарите им. Това, че си качил нещо означава, че 100% трябва да се хареса на аудиторията ли?! Щом не можеш да понасяш критика - няма да качваш нищо...
CSI написа:Който не ме понася да се изнася!Качвам си снимките там само за да си ги имам някъде където да ги показвам на приятели...а не на лайненца.
did написа:CSI написа:Който не ме понася да се изнася!Качвам си снимките там само за да си ги имам някъде където да ги показвам на приятели...а не на лайненца.
тогава защо пусна тая тема?
ако не ти пука, остави ги да си пишат и не им се връзвай.
ако ти пука, прави така, че да си адекватен на обществото, където се представяш.
май не знаеш какво искаш, а?
комплексарче си ти.
Казвам аз! Проблем?! За псувня като цитираната в поста ти, ако аз съм админ на сайта - ще се постарая да освободя сайта от присъствието ти. И то не за 154 часа, а за няколко столетия.
Antares написа:Младежо, мненията ти са като нощната полюция - спонтанни, необмислени, нежелани и ужасно пуберски...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта