аре акоима желаещи да пишат да не сипвам на висчки

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
RAM-FR написа:доста време не съм хранил тук
аре акоима желаещи да пишат да не сипвам на висчки![]()
yahutu написа:RAM-FR написа:доста време не съм хранил тук
ми кат ти се храни излез на улицата и нахрани някой кат си толко отворен то в чата е мноо лесно.. кат ти набият шамарите ше се опраиш споко
yahutu написа:RAM-FR написа:доста време не съм хранил тук
ми кат ти се храни излез на улицата и нахрани някой кат си толко отворен то в чата е мноо лесно.. кат ти набият шамарите ше се опраиш споко
Или флопитоAntares написа:Време е да започнеш да ползваш USB-тата по предназначение :]
daf4ov написа:Или флопитоAntares написа:Време е да започнеш да ползваш USB-тата по предназначение :]
RAM-FR написа:yahutu написа:RAM-FR написа:доста време не съм хранил тук
А що мислиш че не го правя и по улицата ?
Преценката ти е много грешна. Нарича се грешка на уреда. Твоя уред просто мери в други порядъци. Изглежда измерва в метри, а отчита в сантиметри. Не знам как се справяш с тоя проблем, като ходиш по голяма нужда.RAM-FR написа:@Антарес - Мне, по твоя рамер съдя :)
Crimson написа:Така ша го нахраним аз!!! Само да го гепнем
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта