защото не мога да измисля нищо подходящо, а това "Тема за каране..." някък си не ми допада

Идеята е примерно:
Прибирате се вкъщи от яко каране, каталясали, кални, изморени (а може и да не сте) и всеки пише къде е бил, от къде е минал, как е изкарал, какво е правил, как е изкарал и тн

Попринцип темата е за Добри преживявания, а не за лоши, но в крайна сметка кой каквото реши да сподели- таково.

Пример: ""Днес ходихме към черни връх и се пуснахме няколко пъти. Бяхме аз, еди кой си еди кой си... беше много яко каране

Пример 2 (Подходящ за Админ

Днес примерно карах Аз, Kikon и един приятел, направихме нощно каране из София, минахме през южния Парк и после през борисовата откъм Хладилника и през Студентски град до Младост 4. От там я оставихме и се прибрахме към Слатина и на връщане ни хвана егати бурята! Изневиделица дойде вихрушка придружена от сняг и станахме на нищо:

Нямах време дори да си сложа маската...напълни се за секунди...
Иначе беше егати кефа! Супер приятно беше върху пухкавия, току що навалял сняг карането. Много добро!

(Edit1: Темата за сега се преименува на: "От къде се върна..." в стил "с какво се сдоби..." по идея на Hittar_Potter

Ако някой има други предложения да драсне ЛС...