Чакам вашите предложение

Edit:
Темата е напълно сериозна

И кое сладко най-подхожда на палачинките

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bobeca написа:Заквасена сметана "Данон"!Само трябва преди това да си я разбиеш с малко захар за да стане по-сладка!
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Quiz написа:А защо ще разваляш хубавите палачинки с какъвто и да било вид сметана?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Krismars написа:Със сметана не, ама със сладко от шипки или боровинки немат равни
PtD написа:Препоръчай бияч?
hitar_potter написа:може би Viraj-а на SpoileR
PtD написа:Viraj, между другото, е индийско име. Не знам защо го държиш у вас, пък и обратен! Няма да си играя с теб!
Antares написа:Да, аз съм солен. Лятно време и леко накиселявам...Alpina написа:Всеки си има вкусове.
TheAnimal написа:PtD написа:Препоръчай бияч?hitar_potter написа:може би Viraj-а на SpoileRPtD написа:Viraj, между другото, е индийско име. Не знам защо го държиш у вас, пък и обратен! Няма да си играя с теб!
Ozzie написа: със шкембе-чорба и с люти чушки!
Мале, как ми се доходи на Китен...
dibo92 написа:Ozzie написа: със шкембе-чорба и с люти чушки!
![]()
Е такава палачинка някак не мога да си представя!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта