Тайсън е на 4години.Полагани са много грижи за него.Има медали от разни конкурси.Добре възпитано.Не прави бели.
Всички сме заети и няма кой да го гледа.

eMcKu написа:Четири години сте го гледали и накрая го подарявате ?!
CRAZY RIDER написа:Подарявам чистокръвен Английски Булдог.
Тайсън е на 4години.
axelmax написа:.....честно казано като излеза сред хората,само животни виждам
eMcKu написа:Четири години сте го гледали и накрая го подарявате ?! Смисъла на домашния любимец, не е ли да е част от теб и дет се вика " Най - верен приятел " ? Аз ако бях за нищо на света нямаше да се разделя с какъвто и да е домашен любимец ! Стига да искаш ВРЕМЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ, но ти си знаеш !
CoBHC написа:eMcKu написа:Четири години сте го гледали и накрая го подарявате ?! Смисъла на домашния любимец, не е ли да е част от теб и дет се вика " Най - верен приятел " ? Аз ако бях за нищо на света нямаше да се разделя с какъвто и да е домашен любимец ! Стига да искаш ВРЕМЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ, но ти си знаеш !
Както сам си написал в подписа си, "Не всичко опира до желанието, а до възможностите."
eMcKu написа:ПП : Гледам уговорки за каране на Панчарево. Защо не пропуснеш някое друго каране за да му отделиш време ?
CRAZY RIDER написа:Няма смисъл да спориме...
eMcKu написа:CRAZY RIDER написа:Няма смисъл да спориме...
Прав си !
Ако найстина държиш на него, няма ли да се замислиш как ще се чувства, ако е било привързано към теб ?
ПП : Гледам уговорки за каране на Панчарево. Защо не пропуснеш някое друго каране за да му отделиш време ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта