Въпрос ли задаваш?Admin написа:А ти защо задаваш въпрос, вместо да дадеш отговор?
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Alpina написа:За да излезнеш, не трябва ли да си влезнал първо и как така тема за тъпи отговори, без въпроси?
Или ще се цитират въпроси от други теми, пък били те и умни
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
NovemberCharlie написа:Щом има за тъпи въпроси, защо да няма за тъпи отговори.
DstupidBastarD написа:NovemberCharlie написа:Щом има за тъпи въпроси, защо да няма за тъпи отговори.
Ти, данъчен, от Пловдив ли си?
did написа:DstupidBastarD написа:NovemberCharlie написа:Щом има за тъпи въпроси, защо да няма за тъпи отговори.
почти.
от Пазарджик.
Ми да четем темата за тъпи въпроси и ако няма умен отговор на тъп въпрос да даваме тъп отговор тук.Всъщност тъпи въпроси има във всички теми.Може и на умен въпрос да отговаряме тъпо.На мен също ми се отдава.Alpina написа:Не, на мен ми е интересно къде са въпросите, на които ще се отговаря тъпо![]()
Иначе аз това го мога най-добре
Ти си ясен още от заглавието.DstupidBastarD написа:did написа:DstupidBastarD написа:NovemberCharlie написа:Щом има за тъпи въпроси, защо да няма за тъпи отговори.
почти.
от Пазарджик.
Е, са, вече сме по темата, бех се притеснил некой да не ме засече, че задавам тъп въпрос.
Ни мъ кефиш. Die!!!a2rider написа:Сега тука в тази тема на мухари ли ще се изживявате?![]()
п.п.ако ма разбрахте![]()
NovemberCharlie написа:Ни мъ кефиш. Die!!!a2rider написа:Сега тука в тази тема на мухари ли ще се изживявате?![]()
п.п.ако ма разбрахте![]()
HepBeH_XaMcTep написа:баси... пак задавете тъпи въпроси....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта