Ето статията: Индиец живее 14 години на фотосинтеза
Не мога да повярвам

PowerSlide написа:Щом яде слънчева светлина, какво ли сере?
outfaced написа:дрън дрън та пляс ... тия неща може да ги вярва някой, който е изкарал биология само до 3ти клас и хал хабер си няма ни как функционира фотосинтезата ни човешкия организъм
Antares написа:Alpina, ти можеш ли да засмучеш със задника си? Щото йогите си правят клизма без гумени приспособления... Да не говорим за регулирането на пулса и спирането на сърцето. Това, че ти не можеш, не значи, че никой не може.
Lord Kelvin написа:Heavier-than-air flying machines are impossible
Alpina написа:
Нищо лошо към Йогата, ама това са врели-некипели и да ти кажа до сега не съм срещал човек, който да учи на това.
PtD написа:Понякога учените са много бързи да отричат неща, които не се вместват в техните рамки за възможно.
Antares написа:...смеели са се на хората, които са си мислели, че нещо друго освен птицата може да полети...
Alpina написа:Нищо лошо към Йогата, ама това са врели-некипели и да ти кажа до сега не съм срещал човек, който да учи на това.
Alpina написа:
Нищо лошо към Йогата, ама това са врели-некипели и да ти кажа до сега не съм срещал човек, който да учи на това.
мхмbi написа:...мъдрия...
Alpina написа:Второ - хайде покажете ми човек, който да може да полети (да се издига във въздуха), без да ползва технически средства или някое торнадо
Няма нужните органи за целта.
Alpina написа:Хубаво - изобретени са летателни апарати, ама човек пак нене може да лети със собствени сили и без никакви технически средства - пак споменавам - под лети имам предвид да се изкачва във въздуха, неизползвайки вертикални въздушни течения.
Та може ли?
bi написа:Alpina написа:
"След като ознае доктрината за обусловеното възникване, мъдрият изобщо не споделя крайни възгледи"
Буда
Harka написа:Ъ, Даниел Дъглас Хоум? Има и много други, но този е най-известния...
PtD написа:Аз лично с очите си съм виждал. Доволен ли си сега?
И то не някъде в цирка, а на една ръка разстояние.
endkuro написа:Стига сте спорили, както казах вече, човека пие не само вода, но и други течности - чай, кафе, вероятно и други.
, ще се окаже, че компютрите за Япония, не били 100,000, а били 10,000... Не били компютри, а компоти... Не сме ги изнесли за Япония,endkuro написа:Индиец живее 14 години на фотосинтеза
chill написа:bi написа:Alpina написа:
"След като ознае доктрината за обусловеното възникване, мъдрият изобщо не споделя крайни възгледи"
Буда
"Преди философските доктрини, усърдният ученик изучава правописа" --chill
Би ли споделил малко повече информация?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта