Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
skrapi_koko написа:Значи аз предлагам да съберем .. има няма 100-200 арни каки .. да се съберем целия форум ...
did написа:
Ако искате отсега да намерите добри модели за 2015 година, ще трябва доста да се поровите из педофилските сайтове, а това отнема време.
azze написа:Предлагам да потърсим г-н Кузов за съдействие.
did написа:Ааа, не!
Снимки, които са се появявали във форума, няма да се впишат в календара. Докато ги публикуват, вече снимките ще са ретро.
Ако искате отсега да намерите добри модели за 2015 година, ще трябва доста да се поровите из педофилските сайтове, а това отнема време.
Ако ви трябва техническа помощ, казвайте. Имам телефон с камера.
oxliova написа:Ако не се намерат достатъчно момичета, свиркайте, мога да се направя на травестит. Щом ще за календара..
niki_800 написа:oxliova написа:Ако не се намерат достатъчно момичета, свиркайте, мога да се направя на травестит. Щом ще за календара..
И тогава ще свърши краят на света![]()
lastborn написа:niki_800 написа:oxliova написа:Ако не се намерат достатъчно момичета, свиркайте, мога да се направя на травестит. Щом ще за календара..
И тогава ще свърши краят на света![]()
ха ! споко е ... те мъжките и женските охлюви са еднакви на външен вид
TeDo_BaPHa написа:[img]http://i116.photobucket.com/albums/o38/AgopXX/_MG_5824e.jpg?t=1265387969[img]
Официално номинирам!
outfaced написа:TeDo_BaPHa написа:[img]http://i116.photobucket.com/albums/o38/AgopXX/_MG_5824e.jpg?t=1265387969[img]
Официално номинирам!
еее, извади ни очите с туй девойче ...
ай за разнообразие пусни некоя друга поза, че на тая и се нарадвахме
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TheAnimal написа:...Всички останали фотографи, дизайнерчета и т.н. си останаха с приказките.
Е тва е
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Дишайте спокойно момчета и 2015г. ме съмнява да има календар, докато има толкова несериозни момичете в колоезденето![]()
По спомени Frida намери студио за снимки, kikon се зае с организацията, аз говорих с печатницата за намаление. Евчето се опита на два пъти да ни събере поне тези от София, нооооооо...излишно е да казвам че среща нямаше![]()
От всички дет се наехте да помагате, само hlebarka се оказа сериозен. Направи примерен вариянт на календара, за което му правя евала (Светльо вземи звънни да покараме, да не взема чехала!). Всички останали фотографи, дизайнерчета и т.н. си останаха с приказките.
Е тва е
TheAnimal написа:Дишайте спокойно момчета и 2015г. ме съмнява да има календар, докато има толкова несериозни момичете в колоезденето![]()
По спомени Frida намери студио за снимки, kikon се зае с организацията, аз говорих с печатницата за намаление. Евчето се опита на два пъти да ни събере поне тези от София, нооооооо...излишно е да казвам че среща нямаше![]()
От всички дет се наехте да помагате, само hlebarka се оказа сериозен. Направи примерен вариянт на календара, за което му правя евала (Светльо вземи звънни да покараме, да не взема чехала!). Всички останали фотографи, дизайнерчета и т.н. си останаха с приказките.
Е тва е
outfaced написа:Ако искате да свършите нещо...
kikon написа:Ако на някой му се занимава да бъде човека-оркестър, позицията е вакантна.
did написа:Бре - много вожд, малко индианец...
kikon написа:did написа:Бре - много вожд, малко индианец...
Дали?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 15 госта