Snuupy написа:EccentricMOTION Добри снимки, няма значение с какъв апарат снимаш, аз снимам с Канон за 200лв, но бие евтините DSLR-и за по 1000лв по детайл
HepBeH_XaMcTep написа:Snuupy написа:EccentricMOTION Добри снимки, няма значение с какъв апарат снимаш, аз снимам с Канон за 200лв, но бие евтините DSLR-и за по 1000лв по детайл
Yeah... right...
Snuupy написа:HepBeH_XaMcTep написа:Snuupy написа:EccentricMOTION Добри снимки, няма значение с какъв апарат снимаш, аз снимам с Канон за 200лв, но бие евтините DSLR-и за по 1000лв по детайл
Yeah... right...
Моля, без спам!Така претендираш, че разбираш от фотоапарати, ето следният въпрос: Има в Технополис 2 апарата за 1700лв (DSLR) единият е Leica 10mpix с CCD сензор, другият е Canon 18mpix със CMOS сензор, кой би избрал?
EmZo написа:No photoshop here!
jd написа:http://photo-forum.net/ ??
pe60t0 написа:и кво с фотоапарата ли се прави тоя ефект. Мисълта ми беше че не разбрах какво е значението дали е Фотошоп или някой друг софтуер
hitar_potter написа:pe60t0 написа:и кво с фотоапарата ли се прави тоя ефект. Мисълта ми беше че не разбрах какво е значението дали е Фотошоп или някой друг софтуер
Да, с фотоапарата се прави. И на лентов става, демек не е нужен никакъв софтуер.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Snuupy написа:Каква е тя? При теб как се казва? И то май го има само на полупрофесионалните и вече DSLR-ите май?
DenisMutlu написа:Snuupy написа:Каква е тя? При теб как се казва? И то май го има само на полупрофесионалните и вече DSLR-ите май?
Имам една функция на готовите сцени където правя 5-6 снимки една върху друга и се препокриват и се получава такава снимка каквато Емзо е линкнал.
Мултиекспонация се казва на моя Olympus SP-800.
did написа:DenisMutlu написа:Snuupy написа:Каква е тя? При теб как се казва? И то май го има само на полупрофесионалните и вече DSLR-ите май?
Имам една функция на готовите сцени където правя 5-6 снимки една върху друга и се препокриват и се получава такава снимка каквато Емзо е линкнал.
Мултиекспонация се казва на моя Olympus SP-800.
Това не е фотография.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта