Dimibike въпрос?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Dimibike въпрос?

Мнениеот Snuupy » Съб Май 22, 2010 12:18 pm

Става дума за този сайт http://www.dimibike.com , понеже гледах шини и същите шини като във сайта ги имаше при Дани в Сухата Река (София), този сайт с цените на Дани ли е или си е просто онлайн магазин? Ако не е с цените на Дани, бих искал да попитам примерно като поръчам нещо, как се доставя и колко горе долу ще струва, ако някой е поръчвал да сподели. :beer:
Shit happens all the time and you learn how to deal with it
Аватар
Snuupy

Рейтинг: 885

Re: Dimibike въпрос?

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Май 22, 2010 1:07 pm

Copyright © 2010 www.dimibike.com, България, гр. Русе 7002, ул. "Болярска" 16
Няма нищо общо с магазина на Дани, освен това че предлага велосипеди и компоненти ;)

Преди време поръчвахме едни протектори, пристигнаха с Еконт с наложен платеж. Всичко е описано в сайта подробно. В моя случай бяха коректни - всичко точно. Доставката ти варира около 5лв, в сайта на Еконт може да сметнеш колко точно.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Snuupy » Съб Май 22, 2010 1:24 pm

Мерси много за точния отговор! :beer: :nuts:
Shit happens all the time and you learn how to deal with it
Аватар
Snuupy

Рейтинг: 885

Мнениеот 5roff » Съб Май 22, 2010 2:28 pm

Добре бе пич! Кажи ми... нужно ли е за един въпрос... един... да отвориш цяла тема? Опитай за друг път да си осмислиш въпроса, да го класифицираш като "Кратък" или "Тъп" и го задай в съответната тема:

Тема за кратки въпроси

Тема за тъпи въпроси

Не ме разбирай погрешно, но темата е тема, когато има дискусия.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот boybetterknow » Съб Май 22, 2010 6:45 pm

5roff написа:Добре бе пич! Кажи ми... нужно ли е за един въпрос... един... да отвориш цяла тема? Опитай за друг път да си осмислиш въпроса, да го класифицираш като "Кратък" или "Тъп" и го задай в съответната тема:

Тема за кратки въпроси

Тема за тъпи въпроси

Не ме разбирай погрешно, но темата е тема, когато има дискусия.

Така е, прав си, но защо пишеш в темата на момчето, след като вече е получил нужният отговор и темата е приключена, ами не му го пратиш на ЛС? :dontknow:
boybetterknow

Рейтинг: 1154

Мнениеот 5roff » Съб Май 22, 2010 7:14 pm

@ boybetterknow: Първо- добре дошъл!
Каква е ползата от форум на определена тематика? Аз ти отговарям така, както го разбирам... със създаване на нови теми се трупа една база данни. След време някой си "влиза" във форума и започва да разглежда, чете, информира.
След като новия ЧЛЕН прочете една безсмислена тема, в която се толерира нейната безсмисленост следва и той (новия Член) да пусне същата такава. Така форума се пълни със смотани теми. Темите на един форум определят неговото ниво. Когато се появи една не правилно зададена тема (въпрос) е хубаво потребителите да я оценят (насочат) със своите коментари, така че четящия нов Член да разбере, че не е правилно да прави така и той. Автора на темата го познавам лично (бегло, но лично) и критиката ми определено не е нищо лично.
Второ: Ами това е секция Бла-Бла! Тук спама (ако искаш така да приемеш моя коментар) е позволен в определени граници. От тук идва отново въпроса- защо този въпрос е тук, а не където трябва да бъде (в горе посочените от мен теми).
Трето: Ами друг е въпроса дали аз съм точно човека, който да критикува, но аз съм си аз ;)

Айде успех от мен и дано ти допадне форума. :agree:
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот boybetterknow » Съб Май 22, 2010 7:29 pm

Съгласен съм с теб! Надявам се да ми хареса. :beer:
boybetterknow

Рейтинг: 1154

Мнениеот PowerSlide » Пон Май 24, 2010 1:38 am

5roff написа:защо този въпрос е тук, а не където трябва да бъде (в горе посочените от мен теми).

1 - Авторът няма рейтинг за писане в темата с кратките въпроси
2 - Авторът решава, че въпросът му не е тъп (за темата за тъпи въпроси)
3 - пръква се :rofl: тази темичка
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Назад към Бла - Бла