Покемони

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Покемони

Мнениеот Antares » Сря Яну 12, 2011 2:09 pm

Тука поствайте какви покемони сте събрали. Само да си намеря моите и ше постна снимки и рисунки.

Може и колекцията си от промоционални капачки от Лимонада на Дерби... какъв цвят са ви връзките на гуменките... може да си публикувате баркода от последната вафла "Мура", която сте изяли и въобще - споделете с нас всичко! Нека форума стане по-зле и от facebook!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Re: Покемони

Мнениеот TheAnimal » Сря Яну 12, 2011 2:45 pm

Ъъъъ, незнам дали няма да съм офтопик но ще пиша. Откакто използвам превръзки с крилца съм като нов човек. Не ги усещам, като втора кожа са ми.
Ако искате по-късно ще кача снимки. :agree:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Сря Яну 12, 2011 3:38 pm

Ама на използваните! Нормалните кой ги вълнува... хм, чакай. Не, снимай преди и след.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот uBaH » Сря Яну 12, 2011 4:41 pm

:popcorn:

ПП: Като каза вафла, това се оказа един много вкусен шоколад, само дето никой не е написал с големи букви, че всичките 200 грама не са за консумация наведнъж ... поне не и от 60 кила човек. Нещо не ме свърта на стола :D

Изображение
Аватар
uBaH

Назад към Бла - Бла