Antares написа:....можеш да прехвърлиш оплакванията си тук.
exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че ми пука де
Тази тема е подобна на шаха, има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..
Поне според мен цялата дъндания не си заслужава за да стават все по странни и странни неща![]()
Не се притеснявай нормално е откъдето и да го погледнеш да ти се струва кофти обаче попа-шефа не им пука макар, че и те са минали през целия тоя път да им шибат и шибат минусчета, докато съберат 2000 рейт и да раздават правосъдие![]()
ЯКО А ?
exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че му пука де
Тази тема е подобна на шаха има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..
Поне според мен цялата дъндания не си заслужава за да стават все по странни и странни неща![]()
Не се притеснявай нормално е откъдето и да го погледнеш да ти се струва кофти обаче попа-шефа не им пука макар, че и те са минали през целия тоя път да им шибат и шибат минусчета, докато съберат 2000 рейт и да раздават правосъдие![]()
ЯКО А ?
did написа:exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че му пука де
Тази тема е подобна на шаха има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..
ЯКО А ?
Нищо не си разбрал.
Форумът е общество. Обществата имат правила. Правилата трябва да се знаят, за да се спазват, а ти не ги знаеш.
От времето на римската империя има едно правило, което и сега е част от международното право: Това, че не знаеш законите, не е основание да се оправдаваш за неспазването им.
Що мрънкаш?
Пък авторът на темата не знам що мрънка. Рейтингът му си е точно толкова, колкото трябва да бъде.
Колкото до алгоритмите за рейтинга - всички сте далече от истината. Нещата са мноооого по-сложни, отколкото си ги представяте и не могат да се обяснят само с математика за осми клас.
1700. Никой не почна с 2000. И не бяха само модераторите, братчедите им, аверите също почнаха с 1700. Аз например също започнах с 1700Stancho написа:Всъщност не позна - модераторите и админа си започнаха с 2000 рейтинг - нали те са поповете.![]()
И изразните средства, с които целиш по-човешко отношение са:webster1102 написа:Идеята на темата беше,ако е възможно,малко по-човешко държание от хората един към друг
webster1102 написа:тема с цел да разясня на всички хейтъри,защо са толкова прости и ограничени.
webster1102 написа:на мен ми е през хуя
webster1102 написа:Мисля,че вие тъпаците с над 1600
webster1102 написа:с тъпите си изказвания
webster1102 написа:Да.
Вие що мислите едно време имаше пионерчета, комсомолчета и партийчета - за да се избегне възрастовия конфликт.
PtD написа:Само дето имам подозрение, че ако доброзорно те къшна, ще почнеш да се жалваш колко били лоши чичковците и какъв фашизъм имало във форума
webster1102 написа:Ех админе,админе...каквото искаш прави.
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 15 госта