Wanted . . .

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Wanted . . .

Мнениеот 1volution » Сря Мар 16, 2011 12:26 am

Здравейте !

Търся едно колело(или поне информация за такова), което видях един единствен път преди 4 години в Съни Бич, докато бачках там. Търсил съм с часове в нета и не мога да открия такова....а именно Roces ... по принцип тази марка няма нищо общо с МТБ и никога не е имала. Единственото, което успях да науча за байка е, че е внесен от Германия с поръчка и нищо повече. Спомените ми са доста размити, но доколкото ги имам: когато го видях - ахнах....имах възможността да го разгледам малко по-обстойно и да се вцепя тотално....с 2 думи: много ми хареса....но до тук историята свършва, защото не мога да открия каквато и да е информация за байк(или поне рамка) производство на Roces.....
И понеже тук в този форум има доста хора, които са виждали доста неща си помислих, че може и да имам късмета да открия поне парченце от пъзела...

Вие сте на ход...
Аватар
1volution

Рейтинг: 1220

Re: Wanted . . .

Мнениеот Antares » Сря Мар 16, 2011 8:11 am

Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Re: Wanted . . .

Мнениеот 1volution » Сря Мар 16, 2011 12:46 pm

Именно, за тази марка става въпрос.
Аватар
1volution

Рейтинг: 1220

Назад към Бла - Бла