НЯМАМ ДУМИ - ВИЖТЕ САМИ.

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот TOYAGA » Пет Юли 08, 2005 9:13 pm

@ HepBeH_XaMcTep

Точно обратното, драги! Съдържимото на "Дондуков" 1 и "Народното събрание" трябва да се изсипе на боклука...

BTW, ти през 1991 година на колко години беше, че нещо ми звучи странно това първо лице единствено число в историята с Metallica в Москва?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Cocko » Пет Юли 08, 2005 9:34 pm

Спорд мен онова, дето "кметства" трябваше да си изпълни обещанието дадено преди колко време. С такива прояви ще влезем в ЕС след...
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 09, 2005 1:00 am

[quote="HepBeH_XaMcTep"]

[quote="TOYAGA"]

Sorry, но според мен полицията и жандармерията трябваше да бъдат изпратени в Суходол още в понеделник, а не да се чака петък...

Ако някой все още се пита защо съм на това мнение, нека се поразходи в карето между "Патриарха", "Граф Игнатиев" и "Раковски", след което да ми обясни КАК се гледат ДЕЦА в тази КОЧИНА и ЗАЩО плащам най-високата такса смет в ДЪРЖАВАТА, след като същата създава КОЧИНА пред вратата ми? :(!::(!::(!:

ДА, Софиянски е за затвора и ДА, суходолчани са излъгани и са прави да търсят правата си. Само че трябва да го правят, спазвайки определени ПРАВИЛА, защото това, което сме тръгнали да правим, е ДЕМОКРАЦИЯ, а не СВОБОДИЯ!
[/quote]

незнам, ма съм на мнение, че сичкият този боклук
трябва да се стовари на Дондуков 1 и пред народното събрание!
А да не говорим, че това с куките е съвсем незаконно!
това ми напомня на 1 концерт на Пантера и Металика в Москва през 91' - кукуте(тогавашните милиционери) просто рпебиха полвината публика за кеф!
[/quote]

ихаааа лудница, а ти на колко години си бил тогава... ???
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 09, 2005 1:02 am

[quote="TOYAGA"]

@ HepBeH_XaMcTep

Точно обратното, драги! Съдържимото на "Дондуков" 1 и "Народното събрание" трябва да се изсипе на боклука...

BTW, ти през 1991 година на колко години беше, че нещо ми звучи странно това първо лице единствено число в историята с Metallica в Москва?

[/quote]

:agree: ;)
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Други