Pimp My Fahhrad

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Pimp My Fahhrad

Мнениеот jivkonik » Пет Сеп 23, 2005 9:31 pm

Някои от вас сигурно са гледали по MTV някои от сериите на предаването Pimp My Ride? Ако не сте гледали с две думи:
Имаш стара кола трошка, пишеш едно писмо на един мазен рапър от предаването, стискаш палци и ако имаш късмет тия пичове взимат старата трошка и правят такъв тунинг, че като я видиш после ти пада шапката!
Ами същото чудо по немското MTV се върти, само че там тунинговат.... велосипеди!
Разни стари избушени градски байкове стават някви ултамитивни гъзарии (пак градски разбира се). Ако се чудите какво може да направите със старото си избушено вече Балканче - хвърлете един поглед на тези няколко епизода от предаването:banana:!?
Който знае немски - добре за него! За тия като мен дето не знаят - ми гледам и се кефи на крайния резултат.
Тук съм качил няколко епизода, които ми попаднаха случайно.

http://store1.data.bg/jivkonik/Pimp%20m ... 20episode/
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот uha_rampage » Съб Сеп 24, 2005 11:14 pm

В заглавието има правописна грешка :)

И какъв е шанса да вземат колело от нашата мила родина? :)
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот marshall__ » Съб Сеп 24, 2005 11:23 pm

Гледал съм едно-две предавания. Ужасно е. Нищо не ти поправят по велосипеда, освен подмяна на [b]някой[/b] части които на тях им се струват нефункционално-изправни и то в повечето случай не са най-плачевното нещо. Рамката ти я пребоядисват и това е. С две думи - нищо. Слагат ти един куп скъпи и безмислени джунджурии (джи пи ес, "специален" километраж и още някакви джаджи дето дори не знам за какво са и какво ще помогнат при колоезденето) и това е.
Да не говорим какви хора си "предлагат" возилата за "пимп-ване". Дори е трудно да го нарека велосипед ;).
В единия от епизодите някакъв пич с рамка от типа на наще стари Балканчета, леко в стил "чопар" му пребоядисаха колелото, смениха му седлото, колчето, кормилото и обтегача (и държа да подчертая, че на това "возило" сложиха Sram x.0 2005 - язцяло карбоновия вариант). И му наблъскаха един тон джаджафки от типа на: фарчета, мигачета, [b]огледалца[/b], бибитки, джи пи ес, [b][u]стойка за телефон![/b][/u] и какви ли още не безмислени простотии.

Според мен няма нищо общо с "Pimp My Ride". Поне там правят "полезни" неща за колата....

:drool:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Сеп 24, 2005 11:25 pm

[quote="marshall__"]

Според няма нищо общо с "Pimp My Ride". Поне там правят "полезни" неща за колата....

:drool:
[/quote]

....ама пак не съвсем.;)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот marshall__ » Съб Сеп 24, 2005 11:27 pm

Е.. за това е в кавички... ;)
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот thefatcat » Нед Сеп 25, 2005 12:00 am

:beer:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот ddl » Нед Сеп 25, 2005 11:40 am

И аз съм гледал 1-2 епизода ама общо взето е голяма селяния наистина.
Изображение
ddl

Рейтинг: 1200

Назад към Други