За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
търся си една песничка обаче незнам как се казва и си помислих че може да знаете.значи песента е много стара,чалга е,около 37минути дълга.пее се за някаква елена после за някаква румяна."елена,елена дете на дивата пустиня"само това си спомням от нея.изпялнява се от мъж.
Абе и аз да питам за една песен дето не и знам името.Ако сте гледали един клип Kranked 5 The Consert(май така се казваше) и се пее "all must over now...", кажете от къде мога да я изтегля???
Абе и аз да питам за една песен дето не и знам името.Ако сте гледали един клип Kranked 5 The Consert(май така се казваше) и се пее "all must over now...", кажете от къде мога да я изтегля???
[/quote]
абе да попитам преди имаше едно предаване за коли,казваше се скорост.в началото и в края на предаването се пускаше едно много яко техно.някои знае ли кое е то.
абе да попитам преди имаше едно предаване за коли,казваше се скорост.в началото и в края на предаването се пускаше едно много яко техно.някои знае ли кое е то.
[/quote]
Фани земи кАжи едно мерси, па тогава щи каем за "живот на скорост"...
[/quote]
Дали пък не е Rock Star на N.E.R.D.?:dunno:
...f**kin' posers...