В USA съм бил дъъълго преди да се родиш, мойто момче.[/quote]
Имаш РМ (не ми се обяснява пред целия форум, прекалено много тънкообидни личности са се навъдили)

[quote]В случая ми пречи, защото ми замърсяват околната среда повече отколкото наистина е необходимо.[/quote]
Да, но нима са единствените? Много ми е интересно примерно в Китай какво е положението

[quote]бензина ще поскъпва, ще поскъпва.[/quote]
Ако в резултат на това всички бензиностанции почнат да предлагат газ аз нямам нищо против поскъпването - ако не за друго, то поне горивната ми система ще е по-чиста

[quote]И ако аз мога да се придвижвам и без кола, предвид на разстоянията тук, братята американци не могат.[/quote]
Абе не могат те, могат си, ама нечии финнансови интереси са прекалено силни за да го позволят.
А това за мацката - ми честно казано на 21 и без висше работа, която да плаща добре, доста трудно се намира. Наемите и заемите обаче не чакат, съответно почти всичко носещо що-годе добри доходи се одобрява - къде легално и морално, къде не, няма значение

[quote]Седи, грей се.[/quote]
Хе, окей, даже понеже днес съм в добро настроение може да направя услуга на целия форум и да зачезна за още месец-два