Атака!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Атака!

Мнениеот Гост » Съб Фев 04, 2006 6:39 pm

Интересно ми е хората от нащо съсловие какво мислите за национализма и по конкретно за партия Атака? Аз лично искам нещата в България да тръгнат към по добро и съм в консенсус с идеите им. Питам от чисто любопитство държа да уточня,не съм свързан по никакъв начин с политиката.:clap:
Гост

Мнениеот did » Съб Фев 04, 2006 6:44 pm

[quote="Nightwolf"]

държа да уточня,не съм свързан по никакъв начин с политиката.
[/quote]

тогава за какъв *** ти е да пускаш подобни топици във форум, нямащ (за щастие) никакво отношение към подобни глупости?

EDIT: сам си сложих малко звездички.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Crimson » Съб Фев 04, 2006 6:47 pm

Атака е партията!!! :) Само тя ще ни оправи!!!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Съб Фев 04, 2006 6:52 pm

ако бях модератор, моментално щях да изтрия темата.

ако никой модератор скоро не изтрие темата, в "други" скоро ще видите 5-6 нови теми, пусннати лично от мен, озаглавени "СДС", "БСП", "НДСВ" и още 3-4-5-6 подобни, за които се сетя.

... просто информирам какво мисля да правя.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Съб Фев 04, 2006 6:52 pm

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

държа да уточня,не съм свързан по никакъв начин с политиката.
[/quote]

тогава за какъв *** ти е да пускаш подобни топици във форум, нямащ (за щастие) никакво отношение към подобни глупости?

EDIT: сам си сложих малко звездички.
[/quote]

Не си ме разбрал, искам да разбера има ли хора сред нас които се интересуват от тва в каква страна живеем и кой ни управлява. Не се обиждай но само едно малко дете може да каже че това е глупост и че нямаме нищо общо с това! А до форума, нарочно го постнах в тоя раздел...мисли малко:peace:
Гост

Мнениеот Admin » Съб Фев 04, 2006 6:53 pm

Nightwolf, във форума има доста политически теми, ако толкова те интересуват, разрови се в Други, намери ги, прочете ги и ако искаш, дори ги поднови, но още една просто няма смисъл, затова я заключвам.
Освен това, предупреждавам те отсега, с подобен въпрос няма как да не предизвикаш силно поляризирани мнения.
Между другото, имаше съвсем наскоро една тема със заглавие "Това трябва да се случва" - там индиректно е засегната и Атака.
И все пак, съветът ми е да се обърнеш към някой форум за политика - там хората и без туй си се псуват на подобни теми. Не е нужно и тук да започваме ;) Затова did е прав, че подобни теми могат да донесат на форума само лоши неща, защото в България политиката скарва хората и няма как да е другояче, за съжаление. :(
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Други