Carrie, не познавам приятеля ти, съответно не бих се наел да ти давам акъл как да действаш, все пак всичко си зависи от конкретния човек. Иначе моята мацка този семестър е в Маями, и аз всъщност сега тъкмо се връщам оттам - какво да ти кажа, от двата почивни дни едно 35 часа ги прекарвам зад волана само и само през останалите 10-ина да съм с нея. И така всеки две седмици

Единия ми съквартирант пък също на всеки две седмици прекосява два щата за да види приятелката си, през останалото време тя идва насам (редуват се), и така вече трета година.
@axelmax
Не можа да се сдържиш, нали, непременно трябваше да се изакаш на метеното! IIRC допреди месец набираше кандидатки за креватно джудо по двойки - кога успя да намериш такава, че кога пък успя и да я изриташ някъде надалече, да й изневериш, тя да ти изневери, и да скъсате? Баси (на)дървения философ дето си, не знам другите съфорумци как ти търпят простотията, но на мен определено ми лазиш по нервите... Обаче съм готов да ти помогна, само кажи и мога да ти уредя едно тузарско черно Denali 3500 - иди с него в някой клуб, направи се на гъзе за една вечер, хвани си една-две курви, изчукай ги, па дано ти мине крастата вече и спреш да плюеш противоположния пол