Огромна загуба!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Огромна загуба!

Мнениеот IVO Jordanov » Вто Фев 21, 2006 12:43 am

Бяла тишина!
Това беше невероятен приятел! Княжевец откърмен с любов към планината! Саше, знаем, че си на едно по-добро място и сега ни гледаш от там! Дано там има невероятно много пудра и не спираш да караш! Дано там не падат лавини! Дано летиш от дропове десетки метри...дано!
Обичаме те и няма да спрм да мислим за Теб!
Почивай в мир!
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Вто Фев 21, 2006 12:54 am

:ashamed::bowdown::V::praying:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Сря Фев 22, 2006 6:36 pm

Човече, знам че е тежко да загубиш приятел, най-малкото защото съм го преживявал и аз и то с човек когото обичах и тя ме обичаше. Много е кофти наистина: чувството за празнота; че допреди няколко часа си говорил с него, а сега него го няма... опитай се да не мислиш за това, опитай се да разкараш кофти мислите от съзнанието ти, ще ти бъде по леко. Съжалявам за загубата ти, но така е устроен живота...за съжаление. :(
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот elfa » Сря Фев 22, 2006 10:28 pm

@IVO Jordanov не познавам нито теб, нито Сашо и super рядко влизам в раздела "Други" и от телевизията се сетих за затрупания от лавина човек на Витоша и реших да погледна дали тук не е писано нещо по тази тема, за съжаление!Моите саболезнования за приятеля ти!!!!И аз сам губил любими неща, но не мисля, че толкова колкото теб в момента и просто нямам какво повече да кажа!!!
Моите саболезнования за приятеля ти и лека му пръст!!!!!!
elfa

Рейтинг: 1705

Мнениеот bbt » Сря Фев 22, 2006 10:40 pm

:bowdown::angel:
bbt

Рейтинг: 1200

Мнениеот Disclaimer » Пет Фев 24, 2006 10:52 pm

ти сам го каза - той е на по-добро място..
"Imagination is more important than knowledge."
Disclaimer

Рейтинг: 1200

Мнениеот batsandro » Съб Фев 25, 2006 1:02 am

На 02.02.2003 сутринта двама младежи - Красимир Биволаров от Пловдив и Илия Илиев от Сопот тръгват от х. Рай с намерение да се движат по Тарзановата пътека към вр. Ботев. Времето е ветровито, снежната покривка е силно навята. Около обед двамата стигат разклона за Тарзановата пътека, но решават да продължат по хоризонталния път в посока към х. Левски. Не след дълго Илия, който се движи напред започва пресичането на запълнен със сняг снежен улей, при което предизвиква неголяма основна лавина с която се свлича около 20 - 30 метра надолу. По освободения над него снежен склон се отцепва по-голяма вторична лавина, която го застига и повлича надолу по улея около 500 - 600м. След като не успява да намери спътника си, оцелелият Красимир се връща в х. Рай за да потърси помощ. На сигнала се отзовава планинският спасител Велико Великов (Чочо) - хижар на х. Рай. В координация с ПСС Калофер и под негово ръководство се сформира група от туристи - доброволци, която отива на мястото, спуска се по трасето на лавината и открива първо раницата, а към 16,30ч. и тялото на загиналия Илия Илиев, в езика на лавината. Междувременно отрядът на ПСС Калофер е на път към мястото на нещастието, като в последствие организира транспорта на тялото до града.
Съжалявам за Сашо,не го познавам,нозагубата на такива мом4ета е голяма,Илия бе млад и оби4аше планината много, сигурно като Сашо,някой бе казал за Христо Проданов "да отидемда му затворим очите поне"а негов колега алпинист отговорил "аз например не бих му затворил очите при тази красота на хималите,той толкова се е борил за нея" .Празно е днес по пистите
"Да запомните туй от мен - жена и дъжд да не ви отказват от планината!”
Аватар
batsandro

Рейтинг: 1275

Мнениеот boi4ka » Вто Фев 28, 2006 3:50 pm

...винаги е тъжно да чуваш подобни неща...................искрени съболезнования към всички!
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот axelmax » Сря Мар 08, 2006 11:56 pm

докато вие страдате едни тъпи бесърде4ни говеда от рекламния бизнес пуснаха реклама на продуктите с марка НИКАС(тея саламите за тея дето не се сещате)

която пресъздава то4но това дето се е слу4ило на вашите приятели и то в момент когато за малко време загинаха толкова хора по пистите и от лавини

дано на некои му пука и премахне нетакти4ните реклами

адсурдно е и ми стана доста неприятно

незнам какво да кажа на близките на загиналите хора освен ,4е те са били там за кеф и са били щастливи
необвиняваите никои лавината е страшна стихия това да оцелееш е много,много добро сте4ение на обстоятелсвата,а не сила или пак геройство
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Назад към Други