[quote="mih"]
[quote="Nightwolf"]
[quote="mih"]
Иначе гледам фарсът със Софиянски продължва, наглецът даже сам е молил за [url=http://netinfo.bg/?tid=40&oid=849256]свалянето на имунитета му[/url]!
[/quote]
На Стефан му дреме на оная работа дали ще му вземат имунитета или не.Според някои е най-богатия човек в България.
[/quote]
Па не знам дали е най-богатият, може, със сигурност е сред най-богатите обаче, спор няма. Легенди се носят за това какво и как е окрал. Но и по наглост държи призово място.
Сещам се за една дребна случка, когато малко остана да го бутна. Преди 2 години ми се беше изпречкал, докато карах по тротоара на "Солунска" (онзи с букинистите, преди "Ангел Кънчев"). Вярно, че не ми беше работата да карам точно там, но понеже нямаше много хора, та не слязох да бутам. Телето му с теле, аз завивам надясно, и той натам, после ха наляво - той пак в мойта посока, докато накрая не спрях. Изгледа ме възмутено и свръхнагло. Още щом подмина ме хвана яд защо не го настъпих примерно леко с предната гума, поне да поизцапам костюма му - та нали именно заради липсата на велоалеи карах по тротоара, където нито на мен ми е комфортно, нито на пешеходците...
[/quote]
хехех,това си е среща от трети вид.