Не пак, а отново

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот PtD » Вто Фев 28, 2006 8:58 pm

[quote="axelmax"]

,защото общественоста ще се дигне и мерките ще са по строги и по трудно ще бъде изършен
[/quote]

Абе ти в коя държава живееш? Къде си видял да се вдигне обществеността в БГ? Един път се вдигнаха таксистите и това беше.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Вто Фев 28, 2006 9:11 pm

Мили ми Бохо,
защо като си мислиш, че можеш да мислиш, си мислиш, че и ние мислим същото за теб?!
:crazy:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот mih » Вто Фев 28, 2006 9:43 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="mih"]

Иначе гледам фарсът със Софиянски продължва, наглецът даже сам е молил за [url=http://netinfo.bg/?tid=40&oid=849256]свалянето на имунитета му[/url]!

[/quote]

На Стефан му дреме на оная работа дали ще му вземат имунитета или не.Според някои е най-богатия човек в България.
[/quote]

Па не знам дали е най-богатият, може, със сигурност е сред най-богатите обаче, спор няма. Легенди се носят за това какво и как е окрал. Но и по наглост държи призово място.
Сещам се за една дребна случка, когато малко остана да го бутна. Преди 2 години ми се беше изпречкал, докато карах по тротоара на "Солунска" (онзи с букинистите, преди "Ангел Кънчев"). Вярно, че не ми беше работата да карам точно там, но понеже нямаше много хора, та не слязох да бутам. Телето му с теле, аз завивам надясно, и той натам, после ха наляво - той пак в мойта посока, докато накрая не спрях. Изгледа ме възмутено и свръхнагло. Още щом подмина ме хвана яд защо не го настъпих примерно леко с предната гума, поне да поизцапам костюма му - та нали именно заради липсата на велоалеи карах по тротоара, където нито на мен ми е комфортно, нито на пешеходците...:banghead:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Гост » Чет Мар 02, 2006 8:59 pm

[quote="mih"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="mih"]

Иначе гледам фарсът със Софиянски продължва, наглецът даже сам е молил за [url=http://netinfo.bg/?tid=40&oid=849256]свалянето на имунитета му[/url]!

[/quote]

На Стефан му дреме на оная работа дали ще му вземат имунитета или не.Според някои е най-богатия човек в България.
[/quote]

Па не знам дали е най-богатият, може, със сигурност е сред най-богатите обаче, спор няма. Легенди се носят за това какво и как е окрал. Но и по наглост държи призово място.
Сещам се за една дребна случка, когато малко остана да го бутна. Преди 2 години ми се беше изпречкал, докато карах по тротоара на "Солунска" (онзи с букинистите, преди "Ангел Кънчев"). Вярно, че не ми беше работата да карам точно там, но понеже нямаше много хора, та не слязох да бутам. Телето му с теле, аз завивам надясно, и той натам, после ха наляво - той пак в мойта посока, докато накрая не спрях. Изгледа ме възмутено и свръхнагло. Още щом подмина ме хвана яд защо не го настъпих примерно леко с предната гума, поне да поизцапам костюма му - та нали именно заради липсата на велоалеи карах по тротоара, където нито на мен ми е комфортно, нито на пешеходците...:banghead:
[/quote]

хехех,това си е среща от трети вид.:)
Гост

Предишна

Назад към Други