Free куриерски услуги...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Free куриерски услуги...

Мнениеот MaRtiAg0 » Вто Мар 14, 2006 7:20 pm

Докато си четях из форума ми хрумна една идея...Ако някой продава някоя част на човек от друг град,а за доставка пари няма...което на мен си ми е доста голям проблем,да си помагаме-да се отвори една тема в която хората които имат нещо за пренасяне междуградско да съобщават,а ако има доброволци на които им е удобно -да дадат едно рамо.Това си е лично мое мнение, не съм чел дали вече е предложено...но мен ми се струва що годе добра идея :DСнмятам че има такива хора които ще се съгласят...Естествено без щайги с буркани туршийка и манджа от на мама за студентите...:bouncy::bouncy::bouncy:
MaRtiAg0

Рейтинг: 1200

Мнениеот Rotting » Вто Мар 14, 2006 8:06 pm

@MaRtiAg0 - Чудна идея, много благородно!
@all - :rofl:
За обща култура: http://www.bikeschool.com/spokes/index.cgi
Rotting

Рейтинг: 1702

Мнениеот thekidtwist » Вто Мар 14, 2006 9:31 pm

[b]Ами идеята найстина е чудесна според мен[/b]:thumb:
[b]Евала MaRti,браво Ag0 да имаш някоя v10-ка или някое Demo да пренеса до Чепръчане че един авер иска да го вземе[/b]
:thumbd:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот bored » Сря Мар 15, 2006 2:17 am

ъ ? Идеята е страхотна !!! Защо да се набурвам 5 лева за доставка, като мога благодарение на бъдещия раздел да ангажирам непознати хора, (на който имам пълно доверие ест.) освен да ми доставят дадената част ами и да им платя, че те да 'доставят' парите на 'продавача' в рамките на 1-2 дни...тз тз тз, идеята е напулно.. мм безмислена ?!
MaRtiAg0 струва ми се че не си много наясно как стоят нещата с куриерските фирми.
Надявам се тоз ми пост да не го приемеш като подиграфка, гавра или нещо от сорта. На всички ни е ясно(може би), че по-скоро се опита да помогнеш/измислиш нещо полезно, но точно тази ти идея е измислена отдавна. :tongue:
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот NoNe » Сря Мар 15, 2006 9:46 am

единствения смислен начин по който може да се извърти темата е да кажем ако няколко човека от един град искат да си купят разни дребни неща от интернет магазин, да се обединят за да се натрупа по-голяма стойност, като така ще си спестят парите за доставката.

Това смятам че е приложимо и за тези които искат да си поръчат нещо от интернет магазини извън България, като тогава ще си разделят сумата на доставката.
NoNe

Рейтинг: 1700

Мнениеот bluskanie » Сря Мар 15, 2006 12:55 pm

Който му трябва, да си поръча мозък for free! Опасявам се, че доставката ще се проточи обаче...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот MaRtiAg0 » Сря Мар 15, 2006 1:38 pm

Не бе по принцип си прав че не може да се има доверие...ама все пак.Добре може пък да се обсъди и да се промени така че да е удобно за всички нали?
MaRtiAg0

Рейтинг: 1200

Назад към Други